ELVIS GA PUSTIO DA SE KOD NJEGA OKUPA, PA MU DAO 200 EVRA ZA KARTU ZA NEMAČKU! Zbog njega Nusretov ubica još nije uhapšen - POZNATO I KO JE SPALIO ODEĆU I UNIŠTIO SVE DOKAZE!


IZVOR: Republika/J.B. - 12.02.2024 | 09:43


Ubistvo Nusreta Destanovića iz Tutina potreslo je celu zemlju.

Foto: Facebook
ELVIS GA PUSTIO DA SE KOD NJEGA OKUPA, PA MU DAO 200 EVRA ZA KARTU ZA NEMAČKU! Zbog njega Nusretov ubica još nije uhapšen - POZNATO I KO JE SPALIO ODEĆU I UNIŠTIO SVE DOKAZE!

U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, uhapšene su tri osobe zbog povezanosti sa ubistvom 28-godišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Glavni osumnjičeni, Sead Ahmetović, još uvek je u bekstvu, dok policija nastavlja potragu za njim.

U policijskoj operaciji u Novom Pazaru uhapšene su tri osobe povezane sa ubistvom Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima su 18-godišnji Emrah Džanković iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saučesništvu, 40-godišnji Elvis Hrnjak iz Novog Pazara, optužen za pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, i 27-godišnja Rijalda Haci takođe iz Sjenice, uhapšena zbog neprijavljivanja pripreme krivičnog dela.

Slučaj je postao složeniji nakon što je otkriveno da je Elvis Hrnjak ključan u otkrivanju lokacije tela žrtve, zahvaljujući informacijama koje je podijelio sa Selimom Ahmetović-Zečevićem, ocem osumnjičenog Seada Ahmetovića. Hrnjak je slučaj prijavio saobraćajnoj policiji tek nakon insistiranja Selima, što je pomoglo u utvrđivanju vlasništva spornog vozila, Golf IV, koji je povezan s ubistvom.

Pustio ga u kuću da se okupa, pa mu dao "džeparac"

Prema izjavama oca, Elvis Hrnjak je ugostio Seada Ahmetovića, pružio mu mogućnost da se okupa, pripremi i na taj način eliminiše sve dokaze zločina pre nego što ga je poslao autobusom prema Nemačkoj. Kako nezvanično saznaje Sandžak danas,  Ahmetović je uništio svoju odeću spalivši je, a Hrnjak mu je dao 200 eura za put.

Rijalda Haci, koja je provela veče ubistva u društvu Seada Ahmetovića, sumnjiči se zbog svoje povezanosti sa osumnjičenim. Njena uloga i odgovornost u ovom slučaju još su pod istragom, dok javnost formira mišljenje na osnovu poruka koje je Haci razmenjivala sa Ahmetovićem.

Na veče ubistva, Rijalda Haci bila je u restoranu Sidro u Novom Pazaru sa Seadom Ahmetovićem i još jednom osobom, čiji identitet zasad ostaje nepoznat, što potvrđuju snimci nadzornih kamera. Iako posedujemo snimak nadzorne kamere, trenutno ga nećemo objavljivati.

Rijalda Haci je bila u kontaktu sa ocem svoje dece, Seadom Ahmetovićem, izazivajući ljubomoru svojim istovremenim kontaktima sa Nusretom Destanovićem, što je na kraju dovelo do tragičnog zločina. Stepenu njene krivice u ubistvu tek treba da se utvrdi, dok javnost iščekuje razrešenje ovog događaja koji je uzdrmao Novi Pazar i širu zajednicu.

(Sandžak danas)

BONUS VIDEO: