SCENE IZ AKCIONOG FILMA NA ULICAMA VALJEVA! Policija ga pod rotacijom juri automobil - on udara u ogradu i nastavlja da beži! (VIDEO)


IZVOR: Sanja Bojanović - 11.01.2024 | 09:58


Filmska scena odvijala se na ulicama Valjeva.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić
SCENE IZ AKCIONOG FILMA NA ULICAMA VALJEVA! Policija ga pod rotacijom juri automobil - on udara u ogradu i nastavlja da beži! (VIDEO)

Noćas se u Valjevu odigrala neočekivana i napeta situacija kada je čovek u automobilu izazvao pravu dramu na ulicama, dok ga je policija pratila pod rotacijom.

Incident je počeo kada je policijska patrola primetila vozača koji je vozio pod rotacijom. U nameri da ga zaustave, policija je upalila sirene, ali vozač nije pokazao znakove zaustavljanja.

Umesto toga, čovek je nastavio vožnju i udario u bankinu, ali nije se zaustavio, već je nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

 

 

Dok je vozio dalje, policijska patrola je pratila situaciju i pokušavala da ga zaustavi, ali vozač nije odustajao od bežanja. Filmska scena odvijala se na ulicama Valjeva, gde su građani gledali dramu koja se odvijala u realnom vremenu.

Nakon nekoliko minuta bežanja, vozač je konačno pristao na zaustavljanje, a policija je brzo intervenisala. Detalji razloga za ovu dramatičnu poteru nisu odmah poznati, ali incident ostavlja mnoga pitanja i misteriju u vazduhu.

Očevidci su izrazili zaprepašćenje i nevericu zbog neobične scene koja se odigrala na njihovim ulicama tokom noći.

BONUS VIDEO