BEOGRAĐANI KRENULI NA MORE SA FALSIFIKOVANIM NOVCEM: Zaustavljeni na magistralnom putu, policija se ŠOKIRALA!


IZVOR: Republika - 31.07.2023 | 10:50


Policija je pronašla četiri novčanice u apoenima od po 500 eura i jednu novčanicu od 200 eura, a kod Srpkinje dve novčanice od po 500 eura, a za koje je utvrđeno da su falsifikovane.

Foto: Profimedia
BEOGRAĐANI KRENULI NA MORE SA FALSIFIKOVANIM NOVCEM: Zaustavljeni na magistralnom putu, policija se ŠOKIRALA!

Službenici Regionalnog centra bezbednosti uhapsili su dvoje državljana Srbije zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca, saopšteno je iz Uprave crnogorske policije.

- Podgorička policija je 30. jula oko 1.30 časova, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, kontrolisala je vozilo marke "škoda“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.M. (37) državljanin Republike Srbije, a u kojem se nalazila J.L. (39) državljanka Republike Srbije - prenosi Pobjeda saopštenje policije.

Pretresom dvoje putnika "škode" pripadnici policije su kod A.M. pronašli četiri novčanice u apoenima od po 500 eura i jednu novčanicu od 200 eura, dok su kod J.L. pronađene dve novčanice od po 500 eura, a za koje je utvrđeno da su falsifikovane.

- Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su osumnjičeni u više navrata stavljali u promet falsifikovane novčanice na području Podgorice, Cetinja i Bara.

A.M. i J.L. su, po uhapšeni po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

BONUS VIDEO