KOSTINO ORUŽJE SMRTI! Dečak ubica je ovim pištoljem počinio masakr od kog se trese Srbija! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.05.2023 | 20:00


Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

Foto: republika.rs
KOSTINO ORUŽJE SMRTI! Dečak ubica je ovim pištoljem počinio masakr od kog se trese Srbija! (FOTO)

Portal Republika došao je do ekskluzivne fotografije pištolja sa kojim je Kosta Kecmanović (14) juče počio devetostruko ubistvo u O.Š. Vladislav Ribnikar.

Kosta je oružje, sa kojim je krenuo u krvavi pohod u školu, koju je pohađao od prvog razreda, slikao neposredno pre izlaska iz kuće, a na jezivoj fotografiji se vide dva pištolja, municija za njih i četiri molotovljeva koktela.

Sa jednim pištoljem je izvršio zločin, a drugi, kao i molotovljevi kokteli, nađeni su mu u rancu odmah po hapšenju.

Prema onome što je rekao policiji, molotovljeve koktele je napravio kako bi ih postavio i zapalio na vratima škole i time onemogućio policiju da uđe pre nego što pobije sve koje je planirao.

Podsećamo, Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je danas minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. 

Pretpostavka je da se dečak na ovaj monstruozni zločin, koji je detaljno planirao mesec dana, odlučio jer je navodno bio žrtva vršnjačkog nasilja i večito izopšten iz društva.

Bonus video: