BUGARIN KOJI JE DEMOLIRAO AUTOBUS KOD "ZMAJA" PUŠTEN NA SLOBODU! Evo koliku je cifru morao da plati!


IZVOR: Republika - 27.02.2023 | 13:48


Njemu je kazna zatvora zamenjena novčanom kaznom.

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd
BUGARIN KOJI JE DEMOLIRAO AUTOBUS KOD "ZMAJA" PUŠTEN NA SLOBODU! Evo koliku je cifru morao da plati!

Bugarski državljanin Tihomir Timelkov koji je uhapšen zbog drskog i bezobraznog ponašanja u petak, pušten je na slobodu, piše Telegraf.

Temelkov je po ubrzanom postupku osuđen na 60 dana zatvora i upućen u zatvor u Padinskoj skeli. Kako se saznaje, on je, umesto kazne zatvora, platio kaznu od 60.000 dinara, te je pušten.

On je osuđen jer je na autoputu kod "Zmaja" pivskom flašom i pajesrom oštetio autobus. Kako je "Telegaraf.rs" objavio on je priznao krivicu.

- Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao flašom, a kada se zaustavio i pajserom mu razbio šoferku. Priznajem da sam kriv - ovako se branio Tihomir Telmekov iz Bugarske

Uhapšeni na auto-putu

Kiro Krumov (22), Mihail Zaprinov (27), Tihomir Temelkov (23) i Radomir Zaprinov (49) iz Bugarske uhapšeni su u petak na auto-putu kod pumpe "Zmaj" kada su napali autobus, gađali ga flašama i razlupali šoferšajbnu pajserom.

Policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momce i traže da zaustavi vozilo.

- Autobus je zaustavio kod pume "Zmaj". Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus - kaže sagovornik blizak istrazi.

Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.

BONUS VIDEO: