UBIĆE NAS OVA DEBELA! Krvava tuča na bazenu na Ledinama, Srbija ovo ne pamti: ŠOK SNIMAK! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.06.2022 | 11:25


Šokantan snimak tuče na bazenu na Ledinama poput virusa proširio se društvenim mrežama.

Foto: printscreen
UBIĆE NAS OVA DEBELA! Krvava tuča na bazenu na Ledinama, Srbija ovo ne pamti: ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Na bazenu na Ledinama došlo je do krvave tuče kada su se sukobile dve grupe gostiju, zbog čega je morala da reaguje i policija, vidi se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

Kako se navodi u opisu posta na Instagram kanalu "192", do tuče je došlo kada je vidno pijana devojka okupljene počela da gađa čašama.

Da ceo slučaj bude još bizarniji, njoj u jednom trenutku očiglednog mentalnog rastrojstva spada i gornji deo kupaćeg, ali se ona na to ne obazire već nastavlja da gađa prisutne.

- Deo posetilaca zadobio je ozbiljne rasekotine, a niko od okupljenih nije mogao da smiri pomahnitalu devojku. Na kraju je reagovala policija, ali krajnji ishod događaja nije poznat - između ostalog navodi se u opisu posta.

Za sada nema dodatnih informacija zbog čega je došlo do krvave svađe, ali je poznato da je glavna akterka snimka počela da otvoreno vređa i provocira okupljene na bazenu.

Kako navodi "192", moguće je da je jedan od razloga zbog kojeg je izbio haos taj što su se dva momka ljubila u javnosti, a oni su zatim upozoreni da na bazenu ima i maloletnih lica.

- Ubiće nas ova debela - urla na snimku jedan od muškaraca čije se lice ne vidi, dok drugi docuje: "Debela ga živi, bato".

Pogledajte kako je sve izgledalo.