PROGOVORIO BEKO: Nikoga se ne plašim, ALI MOJA DECA I JA ŽIVIMO KAO U ROVU


IZVOR: novosti.rs - 06.11.2017 | 23:00


Biznismen Milan Beko, koji je danas saslušan na suđenju za njegovo ranjavanje, za "Novosti" je rekao da se, iako se ne plaši nikoga, ne oseća bezbedno i da njegova deca i on žive kao u rovu.

Foto: youtube.com/ EXKLUZIVLM

Rešio da se oglasi: Milan Beko

- Nisam u strahu, nikoga se ne plašim, ali se i ne osećam apsolutno sigurno. Živim kao u rovu, ja i moja deca. Kad sam u Beogradu više ne idem na posao i s posla istim putem, kao što sam to ranije činio. Svakog dana vidim slike tog događaja u glavi, a kako vreme prolazi, vraća mi se više detalja kojih ranije nisam mogao da se setim - rekao je Beko za beogradski liist.

On navodi da zna da nikome nije napravio takvu štetu da bi neko pokušao da ga ubije.

- Za mene je ovo egzistencijalno pitanje, jer opasnost nije otklonjena. Tu se ne radi o manje ili više para, nego o životu - rekao je Beko.

On je danas saslušan u Višem sudu u Beogradu kao oštećeni, u postupku koji se vodi protiv Aleksandra Zdravkovića i Maje Androvac. Oni su optuženi za pokušaj, odnosno pomoć učiniocu u pokušaju ubistva biznismena u novembru 2014. godine ispred njegove kuće u beogradskom naselju Senjak.

Beko je za "Novosti" naveo i da je pomalo razočaran u nadležno tužilštvo, od kojeg je očekivao da "efikasnije i profesionalnije radi".

- Ako imaju za cilj da razreše kako moj tako i druge slučajeve, trebalo bi da rade brže i bolje. To se očekuje od državnog organa - rekao je Beko.