MAJKA RASKRINKALA PEDOFILA! Devojčici slao slike svog polnog organa


IZVOR: Slađana STEPANOVIĆ - 05.11.2020 | 05:40


Pedofil J. A. (37) iz Kaća, koji je početkom oktobra pokušao da siluje devojčicu (13) iz okoline Novog Sada, prijavljen je u julu 2018. zbog još jednog napada na tinejdžerku (16) koju je poznavao sa folklora.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Otac poslednje žrtve kaže da mu se nedavno javila majka koja mu je ispričala kako je J. A. napao i njenu ćerku.

- Moju ćerku je poznavao sa folklora, a znao je i njenog oca i rodbinu. Pre dve godine u julu ona je bila na Ohridu sa kulturno-umetničkim društvom i on je tada počeo da joj šalje poruke preko društvenih mreža. U jednom trenutku joj je tražio da se slika i onda je presekla komunikaciju s njim. Čim se vratila u Srbiju, sve mi je ispričala - priča majka tinejdžerke.

Ona kaže da je tada rešila da nastavi da se dopisuje sa manijakom pod ćerkinim imenom.

- Želela sam da zaštitim dete i da vidim dokle je čovek od 35 godina spreman da ide sa maloletnicom. U jednom trenutku je poslao sliku svog polnog organa, pa je obrisao. Tada sam mu rekla da se dopisuje sa mnom - opisuje majka.

MAJKA PREUZELA DOPISIVANJE OD ĆERKE I RAZOTKRILA PRLJAVE NAMERE MANIJAKA

Nakon toga J. A. ju je pozvao telefonom i kroz plač molio da ga ne prijavi policiji, ali ga nije poslušala. Ona kaže da je nakon njegovog napada u okolini Novog Sada proverila šta se dešava sa njenom prijavom i saznala da se nalazi u Beogradu.

 

Jurić: Nisu ga sve žrtve prijavile

Foto: Tanjug/D. GOLL

Jurić

Igor, osnivač fondacije "Tijana Jurić", kaže da ima informaciju da je J. A. počinio više napada.

- On je višestruki povratnik i ne može da bude ista kazna kao za one koji su jednom počinili to delo. U Kaću sam čuo da, osim ova dva slučaja, ima još nekoliko napada, ali nisu prijavljeni, pa se nadam da će se to promeniti - naglasio je Jurić.

Podsetimo, J. A. je uhapšen 7. oktobra jer je pokušao da siluje devojčicu (13), u čijoj kući je radio kao majstor, ali je ona uspela da mu se otrgne. Pet dana nakon toga ukinut mu je pritvor i dobio je zabranu prilaska oštećenoj.

 
$bp("Brid_04517062", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"673612"});