Komšije u šoku nakon ubistva u Novom Sadu! Bili su normalni, fini ljudi


IZVOR: Slađana STEPANOVIĆ - 12.06.2020 | 18:00


Novi Sad je danas potreslo ubistvo koje se dogodilo na Sentandrejskom putu. Naime, Radoslav Murgaski ubio je rođenog brata Žareta (46)!

Foto: e-stock/A. Bačlija

Foto: Ilustracija

On je sasuo čitavu kišu metaka, a policija ga je ubrzo uhapsila pošto je zaustavila njegov automobil.

Komšiluk u kom su braća živela je u šoku i niko ni približno nema predstavu šta je mogao da bude motiv za nezapamćen zločin.

- Obojica su bili normalni, fini ljudi. Nisu imali oko čega da se svađaju - rekla je Srpskom telegrafu jedna od uznemirenih komšinica.

Kako je našem listu rečeno, živeli su jedan preko puta drugog, svako je imao svoju kuću i zemlju. Obojica su imali po dvoje dece.

- Majka im je šlogirana i živela je sa ubijenim Žaretom. Kako smo čuli, ubistvo se desilo u majčinom dvorištu - kaže jedna od poznanica dvojice braće.

Prema podacima iz policije, nesrećni Žare je pogođen sa više projektila i preminuo je na licu mesta. Prilikom hapšenja Radoslava, u njegovom autu je pronađeno i oružje kojim je zločin počinjen.

Na istražiteljima je sada da utvrde motive koji su naterali da miran čovek usmrti rođenog brata i učini nešto što se ne pamti u Novom Sadu.