SKANDAL: SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ IZBAČENA IZ SUDA!


IZVOR: Miloš Ž. LAZIĆ - 16.10.2017 | 08:25 >> 10:12


U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu skandalom je počelo saslušanje svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, a u vezi sa ubistvom njegove supruge Jelene 2. aprila prošle godine u Borči.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Teodora Krsmanović (u sredini) napušta zgradu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Odmah na početku saslušanja došlo je do velikih problema jer je sestra od strica ubijene pevačice Teodora Krsmanović, iako je dobila poziv da je saslušaju kao oštećenu stranu, praktično izbačena iz suda i onemogućena da to i uradi! 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Teodora Krsmanović (levo) po dolasku na saslušanje

Teodora je dala kratku izjavu kao svedok, ali kada je htela da pogleda dokaze kao oštećena strana, rečeno joj je da nikome nije jasno što je ona dobila taj poziv i da treba da izađe iz sudnice! Da li je pravosudnim organima jasno šta rade ili nije, tek Krsmanovićeva je zaista dobila poziv kao oštećena strana, što vam portal Republika.rs stavlja na uvid.

POGLEDAJ GALERIJU

Zoran Marjanović inače nije prisustvovao saslušanju, a jedan od njegovih advokata, Nikola Dumnić, je posle izjave Teodore Krsmanović kao svedoka rekao da tu nema ničeg novog.

- Njen iskaz nema značaj, za ovaj slučaj će biti presudni materijalni dokazi - naveo je Dumnić.

Foto: ST/M. LAZIĆ

Advokat Nikola Dumnić ispred Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Posle Teodore Krsmanović, u sud su došli i Zoranovi otac Vladimir i brat Miloš, koji su iskoristili priliku da kao bliski rođaci ne svedoče.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Miloš (levo) i Vladimir (desno) Marjanović stižu u Više javno tužilaštvo u društvu advokata

Veljko Delibašić, takođe advokat Zorana Marjanovića, izjavio je da dosadašnji tok istrage ide naruku njegovom branjeniku.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Advokat Veljko Delibašić

b