Neće više moći da glumi u DEČJIM predstavama! Jevtić skinut sa scene po hitnom postupku


IZVOR: E. S. T. - 04.10.2019 | 18:30


I pored odluke Višeg suda u Somboru kojom je Goran Jevtić osuđen na deset meseci zatvora, u četvrtak veče je u matičnom pozorištu "Boško Buha" glumac igrao u prvoj predstavi "39 stepenika". Do kraja oktobra, Jevtića očekuje još pet predstava na programu "Boška Buhe", u Teatru "Vuk" sredinom meseca jedna, kao i jedna na sceni Narodnog pozorišta. Međutim, kako saznajemo, po hitnom postupku je skinut sa dečje scene!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Goran Jevtić

- Pozorište "Boško Buha" svoju delatnost obavlja i obavljaće u skladu sa zakonom. To će svakako uraditi i u ovom slučaju kada nam sud dostavi pravosnažnu presudu, što je sud u obavezi da učini, a to se još nije dogodilo. Jevtić, takođe, do daljeg neće igrati u predstavama za decu i po hitnom postupku, već 18, kada je zakazana "Aladinova čarobna lampa" biće zamenjen - napisao je u odgovoru na pitanja Srpskog telegrafa Igor Bojović.

Akademija umetnosti, na kojoj Jevtić radi kao profesor, nije odgovorila na pitanja Srpskog telegrafa povodom osuđujuće presude Goranu Jevtiću do zaključenja ovog broja.