LUNI POZLILO, drugarica je odvezla u bolnicu!

Autor: Pink.rs

Zadruga

24.07.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama koja je za Lunu Đogani u rijaLitiju "Zadruga" trajala od trenutka kada se saznalo da oženjeni pevač Slobodan Radanović i ona osećaju nešto jedno prema drugom, i sada, više od mesec dana nakon ovog šou programa nepovoljnoi utiče na mladu blogerku.

Foto: instagram.com/luna_djogani
Ne može da preboli raskid sa Slobom... Luna

Nakon svega, Luna je upala u depresiju zbog raskida sa Slobom Radanovićem, a nedavno je priznala i da je zbog svega što joj se dešava potražila stručnu pomoć.

Ipak, Luna se izgleda ne oseća loše samo psihički, već i fizički s obzirom na to da je Đoganijevoj pozlilo nakon jednog noćnog izlaska kada je završila čak i u bolnici:

Foto: youtube.com/pink.rs
I dalje misli na njega... Luna i Sloba

- Luna se veoma slabo hrani, malo spava, a sve to jer mnogo pati za Slobom. Još ne može da ga preboli, a njena porodica je zabrinuta za njeno zdravlje. Prošle nedelje je sa drugaricom izašla u provod, i tamo joj se slošilo. Odjednom je samo prebledela i počela da se trese. Drugarica ju je odmah odvezla da primi infuziju - rekao je za ovaj portal izvor blizak Đoganijevoj i dodao da je ona zamolila drugaricu da ništa o tome ne govori njenim roditeljima, jer želi da ih poštedi dodatnog stresa.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Majci ništa nije rekla... Anabela i Luna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marinela

24.07.2018 22:30

Ništa novo, doletiti će Slobica I biti će sve OK. Nagledali smo se toga u Zadruzi, providno.

Odgovori 10 0