PRVA IZJAVA OD RAZVODA! Kija: Život je TEŽAK!

Autor:

Zadruga

13.07.2018

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar danas se sastala sa svojim, uskoro bivšim suprugom, Slobodanom Radanovićem i advokatom Vićentijem Darijevićem kako bi pevač potpisao papire za razvod. A po okončanju ove formalnosti, Kristina se nije oglašavala, sve do sada.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Još malo pa je gotov spot... Kija s "Ministarkama"

Uskoro pevačica Kija Kockar se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram i prokomentarisala svoj razvod, ali je istakla da će se od sada fokusirati na svoje novo interesovanje - pevanje.

- Život je težak , ali okrenimo se novim pobedama. Dragi moji , uskoro vas očekuje jedan veliki letnji hit "ne vraćam se na staro" u saradnji sa "Ministarkama" i Filipom Miletićem. U ponedeljak završavamo spot, pa očekujte, krajem sledeće nedelje, i premijeru istog. Drago mi je da je Filip stao iza mene kao producent u mojoj solo karijeri , kao i "Ministarke" koje će biti sa mnom ovog leta i jeseni na nastupima gde ćemo i ispromovisati ovu našu zajedničku pesmu - napisla je Kija.

Foto: Promo foto
Idu zajedno na turneju... Kija i "Ministarke"

Kija i Sloba danas su se sastali kako bi potpisali papire za razvod, a njihov advokat Vićentije je dao saopštenje za javnost:

RepublikaFoto: facebook.com/Vićentije darijević
Razveli se... Kija i Sloba s advokatom

-  U toku današnjeg dana (13.07. petak) Kristina, Slobodan i njihov advokat Vićentije Darijević, sastali su se u jednom lokalu u Beogradu, kojom prilikom je fotografijom zabeležen ovaj susret. Tom prilikom je Slobodan potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru. Na izričit zahtev Kristine i Slobodana, ovo je učinjeno bez prisustva medija jer je postojala obostrana želja da se ovaj čin obavi u atmosferi bez tenzija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

13.07.2018 20:07

Ubi Kija s foto shopom

Odgovori 6 37
ugo

13.07.2018 21:45

@Ana - Pa, ti Ana, gledaj Lunine bez fotosopa!!

Odgovori 37 3