MILJANA SE PODSMEVALA ANITI I ANĐELU! Kulićka ih bockala pred svima, evo kako je reagovala Stanojlovićka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemaš ti potrebu bilo kakvu da komentarišeš moj odnos sa Anđelom. Ja sam za razliku od tebe svoje greške priznala javno, a ti svojih nisi svesna, branila se Anita.

MILJANA SE PODSMEVALA ANITI I ANĐELU! Kulićka ih bockala pred svima, evo kako je reagovala Stanojlovićka! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnica Elite Miljana Kulić podsmevala se raskidu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, pa je rekla da su ona i Darijan Radomirović u ovoj sezoni mnogo zreliji od nje, kao i da je Anđelo tampon zona između Anite i njene još uvek zakonite supruge Jovane Tomić Matore.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Anita i Anđelo pokušavaju da izglade odnos, pomire se, pa posle tri sata raskinu. Ponašaju se kao deca u jaslicama, ne mogu da shvatim i ne verujem da ću to da izgovorim, ali Zolina i moja veza, ili moj odnos sa Darijanom je zreliji jedno 100 puta od njihovog. Ne mogu da shvatim da devojka ne kapira da je Anđelo samo vozi. Anđelo je zapravo tampon zona između Anite i Matore, koja se ne miri sa činjenicom da joj je propao brak. Meni je iskreno žao što se tako desilo, ali ovo ovde što su počeli svi da rade nakon toga je prava parada. Smejala sam se, ali mi nije krivo zato što znam kako su se neki meni smejali kad sam ja imala probleme u vezama - rekla je Kulićka, a Anita je odmah skočila da se brani:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

- Nemaš ti potrebu bilo kakvu da komentarišeš moj odnos sa Anđelom. Ja sam za razliku od tebe svoje greške priznala javno, a ti svojih nisi svesna. Nemam nameru da se prepirem oko gluposti, ne želim da komuniciram sa devojkom koja je zarad ličnog interesa bila spremna da lažira sopstvenu trudnoću. Meni je to sramotno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading