OTKRIVENI SVI DETALJI SVINGERAJA: Stanislav obelodanio SKANDALOZNE PRIČE, bračni parovi ga vodili na JAHTE!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak obelodanio šok priče iz svog privatnog života!

OTKRIVENI SVI DETALJI SVINGERAJA: Stanislav obelodanio SKANDALOZNE PRIČE, bračni parovi ga vodili na JAHTE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Stanislav Krofak otkako je ušao u "Elitu" u centru je pažnje, pogtovo otkako je priznao da voli da izlazi u svingerske klubove. On je večeras obelodanio nove detalje u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem i Borom Terzićem, koji nisu imali predstavu kako izgledaju i funkcionišu mesta koje je posećivao. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak, Janjuš i Bora Terzić

- Koliko si bio ukupno puta? - upitao je Janjuš. 

- Bio sam jedno 10 puta. Rokam po tri ili četiri puta za noć. Ako ti bar pet nije p*šilo i ako nisi bar dve, tri j*bao, kao i da nisi bio. Dođemo nas trojica, naiđemo na neku, smejemo se,pričamo, ona brutalna... Mi pričamo, a ona nas ne razume. To su sve stranci uglavnom. Normalna devojka dođe oko dva ili tri ujutru, koje su normalne... Kad se one ponapijaj, p akad se uhvate, to bude cirkus - govorio je Stanislav.

- To je više sprdnja i zezanje - rekao je Bora. 

- Tu budu dvorište, imaju garniture, strunjače, parovi sede, crvena svetla, kao da si u Las Vegasu, imaju kavezi i šipke. Ulaz ti je 80 evra, imaš da jedeš i da piješ koliko hoćeš. Ti da odeš negde piješ i plaćaš, sigurno nećeš ni da j*beš - objašnjavao je Krofak. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

- Pa to je bolje pet puta, dobro je da se ode sa društvenom - rekao je Terza. 

- Bio sam na jednoj jahti, tamo sam ih upoznao i otišli smo na after. Vi ste milioneri, imate žene i one su top. Ako ona hoće sa mnom u akciju, a oni su u čopotu, neće njih da ostavi. On je rekao: "Nećemo da se rastavljamo, dal li hoćeš sa nama na after? Kad krenemo zovemo vas". Mi krenuli sa njima, kroz garažu, oni imaju po 40 godina i imaju milione. Roleksi, zlato, novi zubi, jahta, to se vidi. Najjače žene koje sam imao sam imao tad. Ja dođem, snimim situaciju i ganjam najbolju. To je kao kad baciš udicu i čekaš - nastavio je Krofak. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading