"PREPARIRANA SE OPUSTILA, JADNIK UMOČIO" Miona se konačno PREDALA Ša, Stanislav im PREKINUO AKCIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantera upao u izolaciju dok su Miona i Ša imali odnos!

"PREPARIRANA SE OPUSTILA, JADNIK UMOČIO" Miona se konačno PREDALA Ša, Stanislav im PREKINUO AKCIJU! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon turbulentne noći i burne emisije "Pitanja novinara", pevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša otišli su do sobe za izolaciju, gde su se prepustili strastima. Iako joj je Ša pretio u emisiji da će "upoznati pravog Nenada", Miona je odlučila da počasti svog partnera vrelom akcijom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Vrela akcija Mione i Ša, Stanislav otvara vrata

Ono što (ni)je očekivala je da će joj akciju prekinuti bivši dečko Stanislav Krofak Pantera, koji je u jednom trenutku ušao u izolaciju. Podsetimo, Miona i Stanislav su potrčci ove nedelje, te moraju da borave u izolaciji.

Miona i Ša su nakratko stali, a zatim nastavili da se ljube, dok se Stanislav smestio u svoj krevet. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Stanislav ulazi u krevet, Miona i Ša se ljube

Ovaj klip je vrlo brzo postao virala na društvenim mrežama, a korisnici Instagrama su ocrnili Mionu i Ša u komentarima. "Perverznjak bi naskočio i na plastičnu lutku da ima gde da umoči, izgleda kao zec u teranju", "Da li se to preparirana opustila?", "To ona namerno zbog Stanislava", "Odavno je ona pala, samo se ćuti", "Popeo se kao dete na trešnju, sad je lagan", "Koliko moraš biti jadna od 0 do Mione? Ovim mu se zgadila do kraja života", "Koji je ovo stepen ludila kod ove cure? Šta ona sebi dopušta, fuj, fuj, fuj", "Neka je i on jadnik umočio, valjda će sada da ućuti", "Kud baš Stane da uđe, ovo bila jedina prilka Šakiju da je malo...", samo su neki od komentara ispod objave, koju možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sasa

13.04.2024 13:20

Zar jos ima ljudi koji misle da nije cista namestaljka.

AlexRa

13.04.2024 15:05

Dobar komentar:" Koliko moraš da budeš jadna od 0-Miona?!...", xaxaaxaaa! Mada ja i dalje ne verujem da je ovo išlo do kraja. Bezbroj puta su se tako obučeni prevrtali, pa čim se on malo zavoza ona ga mršne... Vala, da Sha ima gram samosvesti, a nema, evidentno, šutnuo bi je davnih dana, ako ništa - za Novu godinu, kad je bilo jasno kao dan šta se dešava. Ovo sada su samo njeni pokušaji da bude bitna... Milena Kačavenda je sinoć rekla sve, istinu 1/1, ne znam šta bi dalje trebalo da se priča o tome uopšte.