BEBICA ZAPRETIO TEODORI! SLEDILA SE ZBOG ONOGA ŠTO JOJ JE OBEĆAO! Cimeri je jedva smirili! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite ne mogu da nađu zajednički jezik već danima...

BEBICA ZAPRETIO TEODORI! SLEDILA SE ZBOG ONOGA ŠTO JOJ JE OBEĆAO! Cimeri je jedva smirili! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, napravili su opet haos u spavaćoj sobi, a on joj je sada zapretio da će svakog njenog momka, ako ga bude imala u spoljnom svetu da otera. Bebica tvrdi da je Teodori najbolje sa njim u vezi, a kako hoće da se skloni od njega, on na to ne pristaje.

- Ako ti je cilj da me što pre oteraš od sebe, onda ćemo drugačije da razgovaramo. Znam da se svađamo ovde, da hoćeš da raskineš, ali ja nisam za tu opciju. Naravno da je to slobodna volja, ali ja ću napolju svakog da oteram ako budeš imala veze. Ako nisi sa mnom, nećeš biti ni sa kim! To da ti bude jasno - pričao je Bebica, a Teodora nije mogla da veruje u ono što je čula:

Foto: TV Pink/printscreen

Bebica i Teodora Delić

 

- Ti dečko treba da se lečiš! Ne mogu da verujem šta si sada rekao! Ovo mi je samo veći pokazatelj da treba da se sklonim od tebe i tako će i biti. 

Podsećamo, sinoć je u "Eliti" došlo do novog haosa i raskida između Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, nakon čega se oglasila starletina majka Slavica Delić. Ona je žestoko udarila na Bebicu, te istakla da je on mesecima terorisao njenu ćerku. 

Što se tiče raskida, on je nju mesecima terorisao, on je patološki ljubomoran, ona se njemu pravdala, ali ona kada preseče presekla je. Džabe što sam ja planirala da budem i baka i što sam volela da oni budu zajedno, ona kada preseče, presekla je - istakla je Slavica, pa dodala:

Ona je koketa, ali ja sam gledala ništa sa Gačićem nije imala, ali on je mnogo ljubomoran. On stalno kad mu smeta smeje se, ali ona kad završi tu je kraj. Gledala sam juče kad je bacala i lomila, mnogo sam se potresla i plakla sam da se ne poseče. Ono za krevet što je pričao to je jako ružno, kao da je on doneo krevet. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading