MAJA DOBILA "PREKO NOSA", MIONA OBJASNILA KLJUČNU RAZLIKU IZMEĐU NJIH DVE: Muk u Beloj kući, Jovanovićeva napokon pokazala zube!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je očitala bukvicu Maji Marinković i objasnila razliku između njih dve.

MAJA DOBILA "PREKO NOSA", MIONA OBJASNILA KLJUČNU RAZLIKU IZMEĐU NJIH DVE: Muk u Beloj kući, Jovanovićeva napokon pokazala zube!

Foto: TV Pink/printscreen

Mnogi gledaoci popularnog rijalitija "Elite" ne kriju svoje negativno mišljenje o Mioni Jovanović, optužujući je da je previše hladna. Međutim, uprkos ovim kritikama, Miona je nedavno u javnosti iznela jasan stav o tome šta traži u svojoj vezi, potvrdivši razloge za raskid sa Stanislavom Krofakom. Tokom "Pitanja gledalaca" u jednoj emisiji, došlo je do zanimljivog priznanja Mione Jovanović vezano za Stanislava Krofaka, ali i Maju Marinković.

Naime, ona je otkrila ključnu razliku između Maje i nje, pa priznala pravi razlog raskida sa Krofakom:

- Rekla si da Maja nije ni jedan posto zaljubljena u Stanislava, da li si ti bila, pa si mu ovo priredila? - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Ja jesam bila zaljubljena u njega, radila sam sve kao i on, ostavila sam ga. On je radio loše stvari u odnosu i zato je sve puklo. Uopšte ne obraćam pažnju na Maju i uopšte me ne zanima, želim im sreću - rekla je Miona.

Miona je poželela sreću Maji i Stanislavu, a Miljana Kulić se uključila u diskusiju, pa otkrila da je poligraf rešenje za ovu situaciju i da bi to dokazalo koliko je Jovanovićeva zapravo neiskrena.

- Poligraf bi popucao od njenih laži - rekla je Miljana. 

- Možeš da me častiš, ja ću rado otići - odbrusila je Miona. 

Poznato je da je u prethodnim sezonama rijalitija nekoliko učesnika bilo na poligrafu, što su morali da plate, kako bi dokazali da su iskreni i da stvari koje govore pred cimerima i publikom nisu laži, kao što se u nekim trenutcima sumnjalo. Publici bi verovatno bilo interesantno da vidi kako Miona odgovara na neka od gorućih pitanja o odnosu sa Ša i Stanislav, kako bi se konačno saznalo šta je istina i prema kome od njih dvojice je bila iskrena i da li su neke od stvari koje je iznosila laži ili ipak ne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading