MUŠKARCI SE POSKIDALI U ELITI: Žene trljaju OČI i ne veruju šta vide (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi uživaju u lepom danu!

MUŠKARCI SE POSKIDALI U ELITI: Žene trljaju OČI i ne veruju šta vide (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Muška ekipa nije gubila vreme nakon buđenja, već je odmah zauzela svoja mesta kraj bazena kako bi uživala u suncu. Naime, učesnici rijaliti šou-programa "Elita", Stanislav Krofak, Lepi Mića, Nikola Lakić i Aleksa Erski su prvi stigli i spremno se smestili, u nameri maksimalno da iskoriste svaki trenutak sunčanja.

Svaki član ekipe je imao svoje omiljeno mesto pored bazena, gde su mogli da se opuste i uživaju u toplom sunčevom zračenju. Njihovo uživanje je zabeležene su i kamere, pružajući detaljan uvid u njihov dan pun sunca i opuštanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Muškarci u Eliti se poskidali

Podsećanja radi, o brutalnim vrelim akcijama Maje Marinković i Stanislava Krofaka bruje svi ukućani, ali i gledaoci najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Maja Marinković je u više navrata opominjala Stanislava i podsećala ga da se nalazi u Eliti, pred kamerama. Marinkovićeva je vikala na sav glas, ali to nije sprečavalo Stanislava da da "po gasu", pa je Maja zaključila da se on iživljava nad njom, s obzirom da ne mari za njene opomene.

Republika

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Maja i Stanislav svaki dan imaju vrele akcije

Kako je Maja obično veoma aktivna u krevetu, mnoge iznenađuje činjenica da Stanislav i ona preskaču popodnevne intimne odnose, što se u prethodnim Majinim vezama to nije dešavalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pala mi vilica 🤩

11.04.2024 13:49

Bebica, Janjus, Lepi Mića...