PORODICA BIVŠEG ZADRUGARA ZAVIJENA U CRNO! Potresnim rečima se oprostio od majke! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RIjaliti učesnik podelio je tužne vesti na društvenim mrežama...

PORODICA BIVŠEG ZADRUGARA ZAVIJENA U CRNO! Potresnim rečima se oprostio od majke! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga Lazar Jeremić Jera saopštio je da mu je preminula majka posle duge i teške bolesti. 

On je retko pričao o tome sa čime se sve susretala, ali je sve o tužnim vestima obavestio preko društvenih mreža, kako bi se ljudi koji su ga pitali za njeno zdravstveno stanje informisali o tome kako je sada.

Foto: Privatna arhiva/Lazar Jeremić

Lazar Jeremić

 

Naša majka je jutros poslednji put zaspala. Naše majke više nema. Jutros je otišao deo nas. Otišla si da se ne mučiš. Otišla si na neko lepše mesto. Čuvaj mi se, počela si novi život! Neka te anđeli čuvaju majko moja! Volim te - napisao je Jera na Instagram storiju, uz emotikon slomljenog srca.

On je potom objavio još jedan stori sa tekstom koji je mnoge potresao.

Foto: Instagram printscreen

Objava bivšeg zadrugara

 

- Zašto tako mlada?! Znam da si mnogo jaka i znam da si se borila do poslednje sekunde i juče kada smo bili zajedno znam da si htela da pobediš bolest, ali ovog puta je bila jača. Čuvaj se tamo, sada si zdrava, ponovo si se rodila. Čuvaj se. Volim te - stoji u objavi.

Inače, Lazar je u jednom intervjuu pričao da bi voleo da se ostvari i ulozi oca.

- Bilo je devojaka, a na kraju ostah sam, ali nije do mene. Neko sam ko ne izlazi, ne konzumira alkohol i ostale opijate. Sportski sam tip i želim da se što pre vratim fudubalu, jer sam imao povredu. Želim da nađem devojku koja će prihvatiti sve moje obaveze. Današnja generacija voli da izlazi i ima drugačiji stil života, a to nije profil devojke koje ću naći u klubu. Voleo bih da se ostvarim i u ulozi oca, to bi bilo sjajno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading