PRODUKCIJA POSLALA OBEZBEĐENJE U ELITU: Muk i neverica među učesnicima, popadale im VILICE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigli pokloni na imanje u Šimanovcima!

PRODUKCIJA POSLALA OBEZBEĐENJE U ELITU: Muk i neverica među učesnicima, popadale im VILICE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti par Teodora Delić i Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, proslavili su četvrti mesec svoje veze uz slavlje i poklone koji su im stigli od vernih fanova. Njih dvoje su bili oduševljen kada su ugledali darove koji su im stigli na adresu imanja u Šimanovcima, a posebno su se obradovali prelepim tortama sa njihovim slikama i šarenim balonima.

Ipak, u njihovom odnosu za ova četiri meseca nisu cvetale samo ruže. Podsećanja radi, tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog sukoba između Macanovićeva i Delićeve, kada je ona kao grom iz vedra neba počela da svojoj jačoj polovini u rijalitiju cepa majicu, nakon čega je obezbeđenje uletelo u Belu kuću kako bi ih razvodjilo. 

Naime, voditeljka Ivana Šopić prekinula je emisiju ,,Gledanje snimaka" kako bi proverila šta se zapravo desilo, jer se program odvijao. Teodori je zasmetalo što je Bebica njoj prebacivao odnos sa Nemanjom Gačićem, za kog je ona oduvek pričala da su samo prijatelji. Međutim, Bebica je smatrao da tu postoji nešto više od prijateljstva, pa je vrlo često upadao u žar ljubomore, zbog kojih je dolazio u sukob sa Dalićevom. 

J*bem li ti majku! - urlala je Teodora, pa nastavila:

Ti ćeš meni da prebacuješ to! Prebacuje mi to što sam pitala Nemanju da pogleda da li gleda u njega, a on šta radi sve! Ja sam hiljadu puta rekla da za Nemanju i dalje mislim da mi je prijatelj i ja verujem kada mi kaže to!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading