STIDI SE, TI SI ZDRAVSTVENI RADNIK! ZBOG SVEGA ĆU DA TE TUŽIM! Ša se obrušio na Uroša, takmičari zanemeli od šoka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša nastavio da pravi haos!

STIDI SE, TI SI ZDRAVSTVENI RADNIK! ZBOG SVEGA ĆU DA TE TUŽIM! Ša se obrušio na Uroša, takmičari zanemeli od šoka! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegov cimer Uroš Stanić posvađali su se jer je navodno došlo do seksualnog uznemiravanja! Naime, Uroš je svašta pričao reperu dok je sedeo i razgovarao sa devojkom Mionom Jovanović, pa je sve eskalirao, te se pretvorilo u svađu. 

- Nije mi jasno da me neko sve seksualno uznemirava, i da za to ne bude kažnjen. Uroše, tebe treba da bude sramota zbog svega što radiš jer si zdravstveni radnik! Smeješ se ljudima koji imaju zdravstvene probleme, mene zezas i uznemiravaš i misli da svi doktori napolju treba da te tuže! Prvi ću ja da te tužim za uznemiravanje, pa ćeš da vidiš šta će da te snađe! Neću da trepnem, a za sve što si uradio postoje dokazi jer su svuda ovde kamere - rekao je Ša, a Uroš se smejao:

Foto: printscreen

Uroš i Nenad Aleksić Ša

 

- Možeš da mi pretiš do sutra, ništa ti nisam uradio! Nisam te prstom takao, a to što si nervozan zbog svog odnosa sa Mionom, to nije moj problem! 

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša s vremena na vreme pravi velike probleme u "Eliti", a sada se okomio na rijaliti neprijatelja Uroša Stanića.

Uroš je za crnim stolom, u sklopu zadatka, izneo kako su Ša i Miona najgori par u rijalitiju, što je napravilo haos. 

- Najbolji par uh, ovo je jako teško. Neću komentarisati Janjuša i Aneli jer vidim da njemu danas nije dobro. Najlošiji par su Ša i Miona. On je prevario svoju ženu ona svog dečka. Ta veza je započela na lošim temeljima - ispričao je Stanić, pa je nastao karambol. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading