MIONA NE SME DA PRIĐE ŠA! Učesnica Elite drhti od straha, plaši se da priča sa reperom posle žestoke svađe! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša i Miona imaju stalno sukobe zbog njegove ljubomore. On se zbog toga razvodi i od supruge Vanje, sa kojom je sastavio jedva dva meseca u braku.

MIONA NE SME DA PRIĐE ŠA! Učesnica Elite drhti od straha, plaši se da priča sa reperom posle žestoke svađe! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović je jutros odlučila da ne dira Nenada Aleksića Ša kada je Veliki šef pustio muziku za buđenje, a sve iz straha da je ne napadne! Ona nije smela da budi dečka uz objašnjenje da mu je, nakon nervnog sloma koji je imao prethodne noći, neophodno da se naspava kako bi se smirio, da bi ponovo seli i porazgovarali o tome gde leži problem u njihovom odnosu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Nenad Aleksić Ša

 

Juče niko u Beloj kući nije satima mogao da ga smiri, a Mioni je pao kamen sa srca tek kada je Nenad zaspao, pa je sa ostalim cimerima komentarisala da je reper u poslenje vreme vrlo nervozan. 

Podsetimo, Ša i Miona imaju stalno sukobe zbog njegove ljubomore. On se zbog toga razvodi i od supruge Vanje, sa kojom je sastavio jedva dva meseca u braku.

 

Tokom svađe, Ša je izrazio svoje nezadovoljstvo na veoma agresivan način. Pljuštale su uvrede, a atmosfera je postala veoma napeta. U jednom trenutku, Ša je čak razbio neki predmet o pod, nakon čega je munjevito napustio prostoriju i otišao u garderober.

Treskao je sve pred sobom, a ukućani su prilazili, kako bi pokušali da ga smire i spuste loptu, dok je on divljao i pretio Mioni:

- Koga ćeš ti da gledaš, sa kim ćeš da se muvaš, ko ti je dao dozvolu za to?! Nećeš meni te ku*vinske fore - vikao je Ša.

- Ma, koga gledam? Čovek me je pitao nešto, pitao me je gde je Lejdi, ja sam mu samo odgovorila - pravdala se Miona.

- Hajde samo pogledaj nekoga, pa ćeš videti šta će se desiti. Videćeš... Je*eš me u mozak dva meseca, još sad hoćeš da se kupaš, boli te pi*ka za mene - nastavljao je reper.

- Ti si mi rekao da idem kod drugog, ako mi ne odgovaraš, deset puta si mi to rekao, naravno da ću da puknem i kažem ti to - objašnjavala je Jovanovićeva, ali uzalud.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Roditelj

07.02.2024 15:36

Sta cekaju Mionini ,zar ne vide da im starac zlostavlja kcerku.Sta bi bilo da su vani od 24 sata 20 sati bi im bila policija na vratima.Njegovo ponasanje je za sume a ne za grada a ona ima isto neki poremecaj kada moze trpiti toliko urlanje na nju.Njemu treba lutka na duvanje da bude uz njega uvijek kada on pozeli a ne zivo bice.

djole

07.02.2024 18:27

Ozbiljni bolesnici. On sto urla i histerise a ona sto to trpi