SAMO MAJKA MOŽE DA ME VREĐA! Janjuš očitao bukvicu Urošu! Evo što su se pokoškali! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos između Uroša i Janjuša!

SAMO MAJKA MOŽE DA ME VREĐA! Janjuš očitao bukvicu Urošu! Evo što su se pokoškali! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš izgladio je odnose sa bivšom devojkom Majom Marinković, ali se sad zakačio sa cimerom Urošem Stanićem! Naime, Janjušu je Uroš zamerio što svuda baca garderobu, a kako ga je u šali uvredio, rekao mu je da to može da radi samo njegova majka kod kuće.

- Janjuše mnogo si aljkav! Svuda bacaš stvari. Nisi se promenio, a skoro su ti još neki pričali da to treba da promeniš! Nije mi jasno gde je problem. Ne ponašaj se kao da si neki gadan čovek - rekao je Uroš, a Janjuš se nadovezao:

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić

 

- Ej ti mali! Da skratiš jezik! Mene samo majka može da vređaj, a ti mi nisi niko ovde! Gotivim te, ali nemoj da prelaziš granicu. Mnogi testiraju moje strpljenje, ali to ne treba da radite.

Inače, Janjuš se u poslednje vreme ne svađa sa bivšom devojkom Majom Marinković, ali je zategnut odnos između njega i Aneli Ahmić.

Nakon što su u se u rijaliti šou-programu "Elita" održale još jedne nominacije, učesnici Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić osamimi su se u prostoriji za rehabilitiraciju gde su do ranih jutarnjih časova razmenjivali nežnosti pred kamerama, a u jednom momentu "pala" je i žestoka vrela akcija ispod jorgana.

Naime, iako su svojim porodcima obećali da neće imati odnose ispred milionskon auditorijuma, rijaliti par nije mogao da obuzda svoje emocije i strasti, te su se po ko zna koji put prepustili jedno drugom. Pre ovoga su se svađali, pa se orila Bela kuća. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mima

18.02.2024 11:58

Sve vise ljudi lice na zivotinje...samo kod zivotinja nema kontrole...