MATORA JE POROČNA, TUŽIĆU JE ZBOG SINA! Anitina majka UŠLA U CRVENO, pa žestoko ZAPRETILA Jovani: TI SI BLAM ZA SVOJE RODITELJE!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anite Stanojlović, Angelina, žestoko udarila na Jovanu Tomić Matoru.

MATORA JE POROČNA, TUŽIĆU JE ZBOG SINA! Anitina majka UŠLA U CRVENO, pa žestoko ZAPRETILA Jovani: TI SI BLAM ZA SVOJE RODITELJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Majka Anite Stanojlović, Angelina, urnisala Jovanu Tomić Matoru, pa joj najavila tužbu, ali joj je zapretila i svojim ljudima zato što joj je sina uzela u usta.

Republika

Foto: shutterstock, e-stock

Angelina Stanojlović, Anitina majka, rešila da tuži Matoru

Naime, Angelina je oplela po Matorinoj burnoj prošlosti, pa najavila tužbu zbog svih kleveta koje je iznela o Anitinom bratu. Zatim se dotakla svađe sa Majom Marinković, pa se prisetila prethodnih sezona u kojima je Maja širila noge, pa je otkrila da je čak to radila i sa devojkama. 

Republika

Foto: pixabay.com, TV Pink/printscreen,ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić,ATAImages

Anita sve čini da uništi Matoru

- Matora na sve načine želi da isprovocira Anitu, namerno joj udara na porodicu jer misli da će je tako isprovocirati i izazvati na fizički sukob. Meni je zaista smešno da osoba koja je poročna, i sama je pričala o svojim porocima komentariše druge. Ako je ona sklona porocima ne znači da su svi. Anitin brat je divno dete, vaspitan,kulturan,mrlju jednu nema ,on pošteno radi i zarađuje i svoj novac ulaže u svoje obrazovanje a ne troši na splavovima i u kockarnicama - rekla je Angelina za Pink.rs, pa dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita mjaka ne može očima da vidi Matoru koju je optužila da koristi narkotike

- On nije deo rijalitija, niti se ikad igde oglasio, svako ko izmisli nešto i izjavi takve bljuvotine će odgovarati za to pred organima pravde, advokat je zadužen za sve to. Zar vam nije degutantno da se Matora bavi tim šta radi majka Anitinog oca? Matora komentariše babu, koju u životu nije videla ni čula. Užas. Matoroj bi bolje bilo da se bavi svojom porodicom, nemamo mi kolektivnu amneziju pa da smo zaboravili da Matora i pre Anite nije odlazila da vidi svoju porodicu jer je poročna osoba kojoj je bilo draže da splavari i lumpuje a ne da vidi svoje.

- Koliko poštuje to što joj kažu vidimo njenim delima. Majka joj je lepo u čestitci objasnila da se mane više te priče, ali Matora neće, jednostavno želi da ostane u temi, videla je da je nebitna, ovo su očajnički potezi da i dalje bude u temi sa Anđelom i Anitom. Ne želim više uopšte da komentarišem Matoru, njoj očigledno pomoći nema, osoba od 35 godina, već itekako zrela i formirana ličnost, nema tu popravke, žao mi je njenih roditelja, ljudi su divni, sigurno ih je blam kad slušaju šta im ćerka iznosi na televiziji - rekla je Angelina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading