POTRESNA SCENA U ELITI! Anđeli saopštili da joj je MAJKA U LOŠEM STANJU, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđeli Šparavalo saopštili da joj je majci loše!

POTRESNA SCENA U ELITI! Anđeli saopštili da joj je MAJKA U LOŠEM STANJU, ne može da dođe sebi!

Foto: printscreen/RTVPink

Popularna učesnica rijalitija "Elita", Miljana Kulić, sinoć je iznela šokantnu vest pred kamerama. Naime, po povratku u vilu, Miljana je otkrila svojoj cimerki Anđeli Šparavalo da je njen emocionalni teret poslednjih dana uzrokovan lošim zdravstvenim stanjem njene majke. Kako je istakla, razlog za zabrinutost leži u njenoj vezi sa devojkom Bojanom Pavlović, što je dovelo do potpunog izbezumljenja ove rijaliti zvezde.

Miljanina otvorena iskrenost pred kamerama iznenadila je mnoge, te su se gledaoci zapitali šta se to zapravo događa iza zatvorenih vrata ove rijaliti vile. Ova neočekivana situacija dodatno je zaintrigirala fanove, koji su s nestrpljenjem očekivali dalji razvoj događaja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

 

- Ja sam pitala zašto neće da uđe u Elitu, žena se loše oseća, ja sam pitala, nije sposobna, nije dobro da uđe na 7 dana da uše da raskrsti sa svojom ćerkom - otkrila je Miljana uživo u programu.


Suočavanje sa porodičnim problemima pred milionskim auditorijumom nije nimalo lako, a Miljana se već duže vreme bori sa emotivnim izazovima u rijalitiju. Pritisak javnosti i konstantno praćenje kamere dodatno su otežali situaciju u kojoj se našla ova rijaliti učesnica.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

 

Podsetimo, tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", voditelj Darko Tanasijević je konfrontirao Anđelu sa pismom koje joj je njen mlađi brat nedavno uputio. U pismu je jasno izneo svoje ogorčenje i stav o Anđelinom ponašanju, što je izazvalo potpuni šok kod Anđele. Ona je delovala potreseno i izrazila teškoću da pronađe reči kako bi odgovorila na ovo emotivno optužujuće pismo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading