JAŠEŠ LEZBIJKU I GAZILA BI PO NAMA MRTVIMA: Šok poruka Anđelinog brata isplivala u javnost, svi čekaju njenu REAKCIJU!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Šparavalo prenela poruku Anđelinog rođenog brata!

JAŠEŠ LEZBIJKU I GAZILA BI PO NAMA MRTVIMA: Šok poruka Anđelinog brata isplivala u javnost, svi čekaju njenu REAKCIJU!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo, rijaliti učesnica iz "Elite", izazvala je burne reakcije svoje porodice svojim učešćem u istopolnoj vezi sa učesnicom Bojanom Pavlović. Odluka Anđele da se upusti u ovakav odnos nije prošla neprimećeno, a njena porodica i dalje prolazi kroz teške trenutke.

Iako su njeni roditelji radili sve što je bilo u njihovoj moći i govorili kako će se odreći rođenog deteta ako ne prekine svoj ljubavni odnos sa Bojanom, Anđelu to nije doticalo, već im je jasno i glasno poručila da je ona našla svoju sreću i da je donela odluku da brine samo o svojim osećanjima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Međutim, porodična drama se tu ne završava, jer nakon svega što je priredila najbližima Anđela je juče rođenom bratu čestitala rođendan, nakon čega je njihova majka prenela brutalnu poruku koju joj je on uputio. 

- Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode - sadržaj je poruke Anđelinog brata, koji preosi Pink.rs. 

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Anđela Šparavalo, njena majka i Bojana Pavlović

Nakon ovog saznanja  publika navija da poruka bude saopštena i Anđeli, kako bi mogli da vide njenu reakciju, a ostaje da vidimo da li će produkcija to uraditi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading