MIĆA VODI ANITU DO PRVOG MESTA: Spremili taktiku za pobedu, kamera usnimila TAJNI RAZGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve je spremna zbog boljeg plasmana!

MIĆA VODI ANITU DO PRVOG MESTA: Spremili taktiku za pobedu, kamera usnimila TAJNI RAZGOVOR! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Anita Stanojlović, učesnica rijalitija "Elita", danas je napustila rijaliti i nakon par sati se vratila sa suđenja i ponovo se našla u društvu ostalih ukućana ispred crnog stola. U razgovoru sa njom je bio i Miroslav Pržulj, poznat kao Lepi Mića, a ono što je on poručio Aniti stavilo je pomenuto suđenje u drugi plan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović Elita

Na jednom od Instagram profila koji prati dešavanja iz rijalitija, objavljeno je razgvor u kojem on nju savetuje kako da se ponašanja, a nju je najviše usrećilo što ju je tokom prethodne noći uporedio sa pobednicom rijalitija Ivom Grgurić

U snimku razgovora između Ane i Miće, može se primetiti da je Anita izrazila svoje nesigurnosti, rekavši da ne ume da izrazi svoje misli, na šta se umešao njen dećko Anđelo Ranković i dao joj podršku i vetar u leđa da ume da se snađe u komentarisanju za crnim stolom. Ova konverzacija je izazvala znatiželju gledalaca i podstakla ih da prate dalji razvoj događaja u rijalitiju "Elita".

 

 

Podsetimo se, Anita Stanojlović je 21. decembra prošle godine napustila rijaliti "Elita" zbog zakazanog ročišta sa bivšim partnerom i ocem svog deteta. Ovo suđenje je privremeno prekinulo njen boravak u rijalitiju, ali se sada vratila među ukućane.

Anita Stanojlović je definitivno jedna od najzanimljivijih ličnosti u rijalitiju "Elita", a njen povratak iz sudnice svakako će dodatno začiniti dinamiku unutar kuće. S obzirom na to da je ova rijaliti zvezda često meta intrigantnih komentara svojih cimerki i cimera, očekuje se da ćedoći do novih svađa, pogotovo ako je uspela da se dokopa nekih informacija tokom današnjeg napuštanja rijalitija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mica

08.02.2024 21:06

Kako Mica hriscanin vodi lezbejku do 1 mjesta ako neko treba da pobjedi to treba biti neko ko stvarno nema nista od zivota i kome bi taj novac pomogao da krene sa boljim zivotom,tipa Malivuk koja ima puno djece i koja skoluje djecu .Malivuk je vrijedna ,bori se za porodicu .

Nadica

09.02.2024 00:17

Kakav može da bude čovek, koji se specijalizovao i godinama podržava najveće ološe_ Anđelu, sada Malivuk, Anitu....Matoro đubre, prostačina i najlošiji čovek!!!