NOVI GADNI SNIMAK ANELI AHMIĆ RASPLAKAO SVE: Starleta pokazala PRAVO LICE, ovo pas Vesna nije zaslužila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je sve rastužila zbog ponašanja prema psu Vesni.

NOVI GADNI SNIMAK ANELI AHMIĆ RASPLAKAO SVE: Starleta pokazala PRAVO LICE, ovo pas Vesna nije zaslužila! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

U rijalitiju "Elita" kamera je zabeležila trenutak kada je Aneli Ahmić pokazala svoje pravo lice i otkrila koliko joj nije stalo do psa Vesne. Naime, pas je želeo da se mazi sa starletom, ali ona je pomerala ruke, jasno dajući do znanja da ne želi da se igra sa njim. Ovaj snimak je postao viralan, izazivajući negativne reakcije kod gledalaca koji su osudili ponašanje Aneli.

Jedan od trenutaka koji je izazvao burne reakcije u rijalitiju "Elita" bio je kada je kamera zabeležila Aneli Ahmić kako odbija da se igra sa psom Vesne. Iako su mnogi gledaoci očekivali da će Aneli pokazati nežnost prema životinji, njen postupak je izazvao oštre osude.

 

 

Snimak koji je postao viralan brzo je izazvao reakcije gledalaca rijalitija "Elita". Mnogi su bili zgroženi ponašanjem Aneli prema psu Vesne, ističući da je nedopustivo odbiti priliku za igru i maženje sa životinjom koja je iskazala naklonost.

- "Ovo vam je pravo lice", "Strašno, ova žena je zlo" - bili su samo neki od komentara. 


Ponašanje Aneli Ahmić prema psu Vesne izazvalo je burne reakcije javnosti i postalo predmet široke rasprave o odnosu prema životinjama. Dok su neki osudili Anelino ponašanje, drugi su istakli važnost odgovornog i saosećajnog odnosa prema životinjama u javnom prostoru. Ovaj incident će verovatno ostaviti dubok trag u percepciji Aneli Ahmić kod gledalaca rijalitija "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vecan

07.02.2024 04:22

Od ovi pacenika alibabe njegove sponzoruse elitne i njihovi fifirica nema veci bolesnika i bednika na Svetu. Divljaci pobesne kad Aneli iznese istinu o Alibabi njegovim pa traze dlaku u jajetu. Ako neko laze nece trauit da se suoce i da je najglulji ... Mogu se prati ali im je uzalud od istine jos niko nije pobego

dušanka

07.02.2024 05:13

samo sam pitala kad će da prestane da se folira, kao stalo joj je do vesne...jadno kuče...štene...nije birala kod koga će da dpđe u ruke...a ova zlotvorka i nju koristi, kao i uroša, za svoje prljave planove prema glupom janjušu

dušanka

07.02.2024 05:15

SPASITE VESNU OD ZLOTVORKE ANELI...DAJTE JE JANJUŠEVOJ ĆERKI I ENI...

Melanija

07.02.2024 07:42

Nije Aneli kriva što je kuče podseća na "Analka" čijom je inicijativom kuče njima poklonjeno. Da se podsetimo, Uroš je poput Anđele sa "Ženom Mačkom" koja je zavela Zvezdana hteo i on da se kao kučka u teraju prišljamči Janjušu. Jadno kuče je kolateralna šteta i treba ga vratiti Urošu pa neka zajedno cvile što nisu osvojile Janjuša.