SKANDAL! Asmin Durdžić OPTUŽEN za monstruozne stvari, Aneli iznela kompletnu prošlost - EVo čime se bavio!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ne prestaje da pravi haos!

SKANDAL! Asmin Durdžić OPTUŽEN za monstruozne stvari, Aneli iznela kompletnu prošlost - EVo čime se bavio!

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Rijaliti šou "Elita" i dalje je u centru pažnje javnosti, a odnosi između učesnika Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića i dalje su tema broj jedan. Aneli je u poslednjoj emisiji uživo iznela šokantne tvrdnje o njihovom odnosu, otkrivajući detalje koji su šokirali mnoge.

Prema Anelijevim rečima, Asmin nije bio imućan kada su započeli svoju vezu, a čak je proveo nekoliko dana u zatvoru zbog neplaćenih kazni za parking. Taj period je bio izuzetno težak za njih, a Aneli je istakla da su morali da skupljaju novac kako bi ga oslobodili. Dodatno, Aneli je otkrila da su se suočavali sa finansijskim teškoćama, pa čak nije imao dovoljno novca da iznesu dete iz bolnice nakon porođaja.

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Asmin Durdžić, Sita Ahmić, Aneli Ahmić

 

- Asmin nije bio imućan kada smo ušli u brak. On je bio par dana u zatvoru zbog nekih kazni za parking, kazna je bila 10 hiljada evra, meni je rečeno da su to kazne od auta, ali... Bio je par dana u zatvoru, on je trebao da bude mesec dana, a mi smo skupljali pare da ga oslobode. Dala sam tada 2500 evra, njegov brat, prijatelj, otac, svi smo skupili. To je bila Nova godina. Nije izdržao tu kaznu, a znao je da će ići u zatvor - rekla je Aneli pa dodala:

Još jedno šokantno otkriće koje je Aneli podelila jeste da je stan u kojem su živeli zapravo bio iznajmljen, a ne vlasništvo Asmina kako im je on tvrdio. Takođe, Aneli je otkrila da je Asmin pravio novac na prevarama i da sebe nije adekvatno obezbedio, čime je dodatno ugrozio njihovu budućnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Kada sam se porodila, on nije imao pare da iznesemo dete, a po mene su došli on i njegova snajka. Mi smo živeli u tom stanu, Meni je Asmin govorio da je stan u kojem mi živimo njegov, a ja ga nisam ni zapitkivala. Oni svi imaju svoje nešto, pa sam očekivala da ima i on. Meni je ona rekla tada da to nije njegov stan, njegov auto, da je on sve to iznajmljivao, uzeo na lizing, ja sam sve saznala da to nije njegovo. Sve sam saznala, ali ništa mu nisam rekla. Nakon par dana, ja sam otišla kod njegove mame, gde je ona meni to priznala, a on mi je rekao da njegovi roditelji ne znaju da je to njegovo, da on to treba da isplati, a kao da ne polaže ljudima račune, Meni to nije ništa strašno, pa šta ako plaćamo kriju, koga briga za stan, zaradićemo ako smo pošteni, ali ako nismo, neće imati ništa. Pravio je pare na prevare, a sebe nije obezbedio. On je meni rekao da bi voleo da kupimo kuću na kredit, i to smo i hteli. Ja sam nakon toga htela da odem u stan da vratim stvari, ali nije bilo ništa od toga, jer je on stan vratio gazdi, kada sam se porodila nije mi ni cvet kupio, a nije bio ni srećan kada sam se porodila. Bio je bezvoljan, ne znam zbog čega - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nadica

06.02.2024 18:54

To što se Aneli razočarala, jer je pojurila za lovom, to je njen problem Na zapadu retko ko ima stan u vlasništvu i većina živi u iznajmljenim stanovima. Inače, Aneli je navikla da priča priče, pa je tako i pričala za momka sa kojima je bila u aferi kofer i, gle čuda, ona se izvukla, a on ubijen i zakopan!!! Ko razume, shvatiće, ali će sigurno, kad-tad platiti za ovakve izdaje!

Odgovori 15 3
ands

06.02.2024 22:51

@Nadica - veruju ti samo bolesnici i pacenici kao sto si ti Glupaco i luko na zapadu u svakoj zemlji nije isti sistem ne samo po pitanju stanova nego i drugog U Austiriji vecina imaju svoje kuce i stanove a neki od ti vlasnika izdaju Ja sam na zapadu gde se stanovi /kuce kupit mogu kupit i da ga imas dok zelis u njemu dok oni koji imaju svoje stanove ili kuce je po ugovoru a i mogu ti dat otkaz ako on to zeli ali imas mesec dana da se iselis Ona je rekla da je on uzo stan od coveka cije je njegov stan a da je saznala od njegovi da nije njegov i da mu je trazila d auzmu jeftiniji jer ej taj bio reskup a da si ti bila ili ona baba sera Stanija vi bi trazile luksuz Koliko u vam Stnijinim i Alibabinim pa i od sutlijas ima paksti mrznje da se coveku zgadi an covecanstvo Ona je imala tu afesu kad je bila mlada i neikusna na koju je decko naterao a bila je i zaljubljena u nega Posle je postala normalnija a dok Stanija nikako da se povuce u normalna zivot da ne postavlaj golotinju u 40-setoj i trci za sponzorima rastavlja brakove i decu odvaja od majke samo da bi se osvetila njoj jer je ispljuvana jos pre od ovog sto se sad desilo Zar Satnija nije pricala lose o njenoj porodici ,Stanija nije prevarila naciju i Goluboivica koji je svaki dan podmirivo kad je bila u Farmi e da joj je to posledni sex bio u Riajlitiju bilo bi cudo A alibaba i njegovi razbojnici Durdzic medjusobno su se tuzili ejr su dno dna porodica, svi enki drogerasi Mustafa ide po sajtovima i gleda sliek nagi devojaka sad onu stvar ...a na sinovoj sponzorusi, duzan je vis enego sto su svi porodicno teski Bas vas boli sto je napokon iznela istinu o narkosu, folirantu, manipilatoru i lazovu Bravo za nju Trazili su dobili su Nema ona zasta platit sve je to bilo pre mnogo godina a i nije za to nista kriva a sto je iznela niej slagala Dok druge poput Satnije droce se prave svetice ona je iznela sve o sebi Nemoj ti da se brines za nju, nego se zapitaj zbog tvoje lazi, pakosti i zla kako ce te zavrti ti i tvoji kod onog sto mu se molite Ti ne znas gde si suplja a ne da nesto razumes

Goga

06.02.2024 19:20

Gadi mi se Aneli sa Janjusem.Pretvorila se u Vesnu ,nema svoga stava,dostojanstva.Ako bi joj on rekao stavi Noru u dom ,ako to ne uradis ja cu te ostaviti ,ona bi ostavila Noru u domu .Zena bez ikakvog karaktera,majcinske ljubavi.Bila mi je simpa sama ali sa Janjusem je postala prljava,zapustena ,ide za njim kao kuja u kucatanji ,za to mu samo sluzi da se valjaju po krevetu i razvlace po sofama

Odgovori 12 3
Kola

06.02.2024 20:55

A aneli je mislila da je bogat.