PROCURIO SNIMAK O ĐEDOVIĆEVOJ NAJVEĆOJ PRIVATNOSTI: Javnost saznala nepoznate detalje, komentari se nižu kao ludi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera usnimila Markovo prizanje o privatnom životu!

PROCURIO SNIMAK O ĐEDOVIĆEVOJ NAJVEĆOJ PRIVATNOSTI: Javnost saznala nepoznate detalje, komentari se nižu kao ludi! (VIDEO)

Foto: M.M./ATAImages

Marko Đedović

Marko Đedović, nekadašnji socijalni radnik, postao je poznat javnosti kao učesnik rijalitija "Zadruga". Iako je poznat po tome što veoma čuva svoju privatnost, nedavno je otkrio zanimljivu anegdotu iz svog detinjstva prijatelju Anđelu Rakoviću.

Dok su sedeli, Đedović je počeo da priča Anđelu o smešnoj situaciji iz svog detinjstva, što je privuklo veliku pažnju, pa je snimak munjevitom brzinom počeo da se širi na internetu, jer je Marko do sad svoj privatan život i detalje vešto skrivao od svih.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Anđelo Razgovoraju o Eliti

- I tako ti ja igram lastiš ispred zgrade - započeo je Marko.

- Ti nisi normalan - nasmejao se Anđelo.

- Ćuti bre, čekaj da ti završim. Igram ja lastiš, skakućem. Prolazi moj otac u tom momentu i ja mu mašem. A on, on glavu okrene. Dolazim ja kući, a meni mama prilazi i kaže mi: 'Rekao mi je tata - reci onom kretenu da mi se ne javlja kada igra lastiš' - ispričao je Marko, a Anđelo se sve vreme smejao zbog detalja koje je slušao od cimera.

- Majko mila - odgovorio je Anđelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Ova priča o detinjstvu otkriva da i Marko Đedović ima svoje zabavne i neobične momente iz prošlosti, što baca novo svetlo na njegovu ličnost.

Ovaj neobičan trenutak iz detinjstva Marka Đedovića sigurno je izazvao smeh i simpatije kod mnogih obožavalaca rijalitija "Elita". Ostaje da vidimo da li će se Marko još više otvoriti i podeliti sa javnošću još zanimljivih priča iz svog života.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.02.2024 05:26

Marko šta god da uradi...pametno je...opravdano...on je GENIJE...u svakom pogledu...