ANA ĆURČIĆ SE BAVI LAŽIMA, NEĆE MOĆI DA SE OPERE: Zvezdan Slavnić razvezao jezik o bivšoj, OVO će je teško zaboleti!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić progovorio o Ani Ćurčić!

ANA ĆURČIĆ SE BAVI LAŽIMA, NEĆE MOĆI DA SE OPERE: Zvezdan Slavnić razvezao jezik o bivšoj, OVO će je teško zaboleti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Nakon medijske borbe sa bivšom partnerkom Anom Ćurčić, Zvezdan Slavnić se oglasio na svom Instagram profilu, zahvaljujući se svojim pratiocima na podršci koju mu pružaju u teškim danima. Budući da je poznato da će se sa bivšom partnerkom uskoro naći na sudu, Slavnić je istakao važnost podrške koju dobija od svojih pratioca.

U svom statusu, Slavnić je napisao: „Dragi moji, želim da vam se zahvalim na puno lepih poruka i za podršku koju mi pružate. Srećan sam što me podržavaju ljudi koji šire ljubav, pozitivu i dobar vajb. Mi ne gledamo u tuđe dvorište, uživamo u našem.“ Ovim rečima, Slavnić je istakao važnost pozitivne energije i podrške koju dobija od svojih pratioca.

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić o Ani Ćurčić

 

Slavnić o bivšoj partnerki i predstojećem suđenju:

U istom statusu, Slavnić je takođe spomenuo bivšu partnerku, navodeći: „Što se tiče dotične gospođe, suvišno je bilo šta komentarisati... Kada je nekome olistalo u životu, onda nema potrebe da se bavi sa mnom, a pogotovu ne lažima!

Ovim rečima, Slavnić je dao naslutiti da ne želi da se upušta u konflikt, ali istovremeno jasno izražava svoje mišljenje o situaciji. Takođe, naglašava važnost istine i čuvanja svoje reputacije, izbegavajući da se upušta u detalje o predstojećem suđenju.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Zvzedan Slavnić i Ana Ćurčić

 


Zahvaljujući svojoj otvorenosti na društvenim mrežama, Zvezdan Slavnić je pokazao da ceni podršku svojih pratioca i istovremeno izbegava konflikte. Njegova poruka na Instagramu odražava njegovu odlučnost da se fokusira na pozitivne stvari i da se ne upušta u polemike sa bivšom partnerkom, predstavljajući se kao osoba koja ceni ljubav i podršku svoje zajednice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

05.02.2024 07:05

Kakvu on to reputaciju čuva? Onog ko se ne kupa, reputaciju ubice i kriminalca; reputaciju mentola koji ni srednju školu nije završio .......????!!!! Konačno, ne objavljuje, niti ona tebe pominje, nego ti nju -!!!