ZADRUGAR STRAHOVAO DA ĆE UMRETI NA OPERACIONOM STOLU: Smanjenje želuca platio PAPRENO, sada je drugi čovek!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neca TikToker se oglasio nakon povratka u Srbiju, pa otkrio o čemu je razmišljao pre operacije.

ZADRUGAR STRAHOVAO DA ĆE UMRETI NA OPERACIONOM STOLU: Smanjenje želuca platio PAPRENO, sada je drugi čovek!

Foto: Instagram.com

Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga" i popularni tiktoker Nenad Lazić Neca nedavno se vratio u Srbiju nakon što je bio na operaciji želuca u Turskoj. Po dolasku na aerodrom, Neca je pozirao fotoreporterima sa osmehom na licu i otkrio kako se sada oseća. Izjavio je da je sve proteklo u najboljem redu, te da se oseća savršeno, kao da nije bio na operaciji.

Neca je priznao da je bio uplašen, ističući da se nesrećni slučajevi dešavaju u bolnicama koje nisu proverene te da je važno da se pre operacije provere sve moguće opcije. Otkrio je da je imao podršku svoje majke, prijatelja i čak kolega sa fakulteta, ističući da je to doprinelo njegovom osećaju sigurnosti.

Republika

Foto: Instagram

Nenad Neca Lazić

 

- Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim... Brinuli su i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta zvali to moram da kažem, svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik toku svima... Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata mi davali lekove protiv bolova - govorio je TikToker.

Operacija želuca ga koštala preko 4.000 evra.

- Operacija želuca me je koštala preko 4.000 evra. Za ovakvu stvar ne treba žaliti pare, ukoliko neko zaista ne može da smrša prirodnim putem. Ovo je bio jedini način da ja smršam, jer sam bio lenj. Sad uopšte nemam apetit, ali pijem vitamine i sve ono što mi je potrebno - priznao je Neca za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading