MILENA KAČAVENDA PRED PUCANJEM! Fali joj porodica, htela da izađe iz rijalitija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je situacija kad su toliko mogli da me isprovociraju, ali nisam se dala! Temperamentna sam, ali sam naučila s godinama da se kontrolišem, iako treba još - pričala je Milena.

MILENA KAČAVENDA PRED PUCANJEM! Fali joj porodica, htela da izađe iz rijalitija! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda i Samir Ramović

Učesnica Elite Milena Kačavenda doživela je nervni slom nakon što je pomenula porodicu, pa je rekla cimerima u dvorištu da jedva čeka da ih zagrli. Ona je objasnila da bi najradije izašla sada da može iz rijalitija, te i da joj svi mnogo fale.

- Mnogo mi fale svi kod kuće! Pred nervnim sam slomom, ali nekako ću da izdržim sve ovo. Ja sam borac, ako sam ušla idem do kraja. Bilo je situacija kad su toliko mogli da me isprovociraju, ali nisam se dala! Temperamentna sam, ali sam naučila s godinama da se kontrolišem, iako treba još - pričala je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

Inače, Kačavenda je za naš portal tik pred ulazak u rijaliti pričala o žestokim momcima devedesetih, pa je rekla koga sve poznaje.

Voja Amerikanac je meni bio zanimljiv i više puta sam sedela i slušala razne priče o njemu. Ljudi koji su živeli u to vreme znaju kakav je to čovek bio. On se maskirao u ženu, nosio je perike i skroz je umeo da se preruši kad ide nekoga da likvidira. Samo uđe u baštu kafića kao žena, sedne i obavi posao. Uvek se govorilo da je to njegov manir. Bila sam atraktivna kao tinejdžerka i Cuner bi, kad god me je video, zvao da odemo na kafu. Kad mi je već postao dosadan, rekla sam mu da je matori dripac. Preko toga nije mogao da pređe, pa me je pretukao. Udarao me heklerom u glavu, kad sam stigla kući krila sam povrede, ali na kraju kad su se pojavili hematomi i infekcije, morala sam da kažem šta se dešava. Tada sam završila u bolnici i bila sam tamo 11 dana zbog tih povreda. Krila sam od oca da je Cuner kriv za sve, jer sam znala da bi mu presudio. Mog oca su mnogo poštovali, znali su ga i opasni momci iz kraja, pa sam zato htela da prećutim. Na kraju je saznao da je neki muškarac sve uradio, stao je ispred mene i tražio da mu kažem ime. Da sam rekla da je Cuner to bi bila borba na život i smrt. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

23.01.2024 07:11

Ma folirant ko joj "Kuma". Umislila da će biti voditeljka ali se malo zeznula. Nije Žeks Mirković pa da zapošljava babe pred penziju. Što se tiče "Žestokih momaka" za jednog se udala ali je bio go ko pištolj pa su smislili prevaru i to venčanog kuma. Uključila je maleni diktafon i unosila mu se u lice svojim bujnim poprsjem i provocirala ga: "Jel da imam lepe i velike sise?"... On je ponovio: "Imaš lepe i velike sise, najlepše su"... Milena je izbrisala pitanje a odgovor dala mužu. On ga je sa prijateljem odveo u vikendicu kao da roštiljaju i onda pustio snimak. Tražio je 400.000 maraka. Čovek je rekao nemam. Kačavenda je uzeo testeru i sekao mu kolena, ni to mu nije pomoglo da dođe do para. Udarao ga je ušicama sekire po glavi (eto gde su Belivuk i komp učili školu) i najzad polio vrelim uljem po glavi. Pristao je da će da da sve samo da mu poštede život. Kačavenda je tražio da mu prepiše kuću, Džip i skuter i sve to je poklonio Mileni. Zato što je bio saradnik SDB i ubijao disidente nije odležao u zatvor ni dan. Sudski proces je obustavljen.