BRENDON U CENTRU EROTSKOG SKANDALA! Bivši zadrugar leži pored partnera, našminkan i s perikom na glavi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je samo jedan odsto od svega onoga što on snima i radi. Prodaje takav materijal na OnlyFans-u, a ima i po Tviteru.

BRENDON U CENTRU EROTSKOG SKANDALA! Bivši zadrugar leži pored partnera, našminkan i s perikom na glavi! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Kontroverzni Branislav Radonić Brendon često se prerušavao u ženu tokom svog učešća u "Zadruzi" i kako je tada objašnjavao, maskirao se samo zarad dobre rijaliti priče. Međutim, sada je u centru porno skandala, te su se pojavile fotografije na kojima je pored golog muškarca.Obnaženi Brendon s plavom perikom i karminom leži na grudima nagog, mišićavog muškarca, a na sebi ima mnogo šminke. 

Slike na privatnom X nalogu možete pogldati OVDE 

Kako se saznalo, Brendon poseduje daleko eksplicitniji materijal od onog koji se trenutno nalazi na mrežama.

Foto: Instagram.com

Brendon Radonić

 

- Ovo je samo jedan odsto od svega onoga što on snima i radi. Prodaje takav materijal na OnlyFans-u, a ima i po Tviteru. Prerušava se u ženu, predstavlja se kao Lana Vlof, postoji profil na Instagramu pod tim nazivom, sa njegovim fotkama i snimcima - priča izvor za Pink.rs i dodaje:

-  Ovaj lik sa slika mu je dečko, a poseduje i baš eksplicitni materijal s jednim fudbalerom Crvene Zvezde i jednim poznatim MMA borcem, koji se predstavlja kao pravi tradicionalista i konzervativac, a sve je samo ne to. 

Inače, javnost je prvo bila šokirana time što se Brendon u rijalitiju maskirao u ženu i tada sebe nazivao ženskim imenom Brenda, ali je kasnije pokupio simpatije. On je na žurkama redovno nosio perike, igrao je izazovno, pa su ga vremenom cimeri sami terali da hoda u štiklama i da pravi spektakl. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading