ANELI JANJUŠU OPET POMINJE DETE! Ahmićka posle pomirenja s Markom već priča o braku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka svaku priliku koristi da zavede Marka i da stvari vrati na staro pre njegove tragedije!

ANELI JANJUŠU OPET POMINJE DETE! Ahmićka posle pomirenja s Markom već priča o braku! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako je Marko Janjušević Janjuš po povratku u Elitu odlučio da stavi tačku na vezu sa Aneli Ahmić, nakon što je saznao za Alena i njihovu aferu, sinoć je iznenada rešio da pogazi svoju reč, te je završio u krevetu sa njom, a ubrzo je palo pomirenje. Ona sada svaku situaciju koristi da ga čvrsto veže za sebe, pa je sada pomenula dete i brak.

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli i Janjuš

 

- Marko, ja znam da sam u nekim situacijama preterala. Znam da sam te davila kad nije trebalo, da sam bila napadna, iako si žalio i zališ za bratom. Sada, kada si iole bolje, volela bih da te podsetim na to koliko te volim. Mogu lagano da nas zamislim u braku, sa detetom zajedničkim - pričala je Ahmićka bez srama, pa je nastavila:

- Možda nisam pokazala ovde da sam idealna partnerka, ali je sigurno da sam dobra majka. Dete napolju nisam namerno ostavila. Ušla sam ovde s razlogom, a dete nije na ulici, iako mnogi tvrde da jeste! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Dok se ljubila sa Janjušem, Aneli je sve vreme gledala u kameru, pa su mnogi doneli zaključak da je, na ovaj način, dala znak Alenu, koji je napolju da je u pitanju rijaliti, te da je i dalje čeka, kako su već dogovorili pre njenog ulaska u Elitu.

Naravno, ovo je Janjušu promaklo, ali sigurno mu neće biti drago, kada bude video da Aneli obraća pažnju na kamere, tokom pomirenja, te da joj je najbitnije da li ih u tom momentu snimaju, što dokazuje da joj je najbitniji plasman.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

23.01.2024 05:17

ODVRATNA MI JE OVA ANELI...ČISTO FOLURANJE I ZLOUPOTREBA JANJUŠA I NJEGOVE TRAGIČNE SITUACIJE...UŽAS...SA NJENE STRANE...ČISTA MANIPULACIJA...SA ANELINE STRANE...