UČESNICA ELITE SVA U ZAVOJIMA! Osvanula uznemirujuća fotografija odmah po napuštanju bolnice!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite objavila je fotografiju, kojom je zabrinula kompletnu javnost, fanovi ne prestaju da postavljaju jedno pitanje.

UČESNICA ELITE SVA U ZAVOJIMA! Osvanula uznemirujuća fotografija odmah po napuštanju bolnice!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Nakon nedavnih događaja u vezi sa bivšom učesnicom rijalitija Teodorom Balzak i njenim partnerom Nikolom Bukilićem, javnost je ponovo uzburkana. Nedavna fotografija na kojoj je Teodora pokazala modrice na svojim rukama izazvala je brojne spekulacije i zabrinutost među fanovima.

Fotografija koju su Teodora i Nikola podelili na društvenim mrežama, na prvi pogled deluje kao još jedan trenutak sreće i ljubavi. Međutim, pažljiviji posmatrači su primetili modrice i podlive na Teodorinim rukama, što je izazvalo zabrinutost i mnogo pitanja. I dok javnost spekuliše o uzrocima ovih povreda, zvanične informacije još uvek nisu dostupne.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Balzak

 

Teodora je sada ponovo uznemirila javnost, kada je podelila fotografiju od lekara, gde je čekala da uđe u ordinaciju.

Odmah nakon, objavila je novu fotografiju na kojoj se vidi da su joj obe ruke u predelu vena u zavoju, te uputila poruku:

- Kakve su mi sa venama one sestre glupe - napisala je ona i dodala emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Balzak

 

Podsetimo, učesnica rijaliti programa "Elita" Teodora Balzak bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja, a kakvo je sada njeno zdravstveno stanje - ostaje nam samo da pratimo putem društvenih mreža, gde se najčešće oglašava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading