NAGLI PREKID EMISIJE U ELITI: Otkrivena UŽIVO istina o Aniti Stanojlović, Anđelo saznao za njene PROBLEME, sve je otišlo u etar!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora bez dlake na jeziku!

NAGLI PREKID EMISIJE U ELITI: Otkrivena UŽIVO istina o Aniti Stanojlović, Anđelo saznao za njene PROBLEME, sve je otišlo u etar!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" Jovana Tomić Matora otvorila je dušu o odnosu sa Anitom Stanojlović. Nakon ulaska Anđela Rankovića u ,,Elitu", Matora je doživela nervni slom, jer je shvatila da se Anita muva sa njim. 

Sada je Matora otvorila dušu, te otkrila da se ne kaje zbog svega što joj je priredila, ali da je svemu došao kraj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

- Ja nju nisam gušila, i to kada smo živele zajedno, ona je pravila scene. Koliko sam razumela Nemanju, kada sam je nazivala pogrdnim imenima, to je radilo, pa kad sam je napolju zavolela, i pružila sve, počela je da se hladi. Kada smo došli u Elitu, onda joj se sve vratilo, pa sam bila fenomenalna prema njoj. Mislim da je samo devojka, da je jednostavno bolesna, da ne zna šta hoće. Poremećena je, ne zna od života šta hoće - rekla je Matora, a potom su prekinuli program i otišli na reklame. 

Podsetimo, pre ovog priznanja, Matora je otvorila dušu i priznala da li se kaje zbog svega šta je doživela sa sad već bivšom partnerkom, ali i dalje zakonitom suprugom Anitom:

Foto: prtinscreen/RTV Pink

Anita Stanojlović Elita 7

 

- Ne kajem se zbog svadbe, ni zbog para, ni zbog medenog meseca, zato što sam uradila iskreno, i ne mogu da se kajem zbog toga. Moram da ti kažem još jednu stvar, svaka moja suza, sve je bilo iskreno u tom trenutku i kada se čovek bori, reaguje tako. Mislim da je došao kraj! Šok sam doživeljavala, ego, sujeta, malo kompleksi, da se nije sve ovo desilo, i dalje bi terala po svome, mislim da neke stvari nisam trebala da joj kažem. Danas sam ostala ne dorečena, nisam odgovorila, pa sad koristim priliku.

- Znaš kako, sve nosiš u sebi. Ja mogu da ti kažem kako se osećam, nikog ne mrzim, bez obzira na sve, to je to. Ne radi se ovde o emocijama, niti se radilo, niti o mojim, niti o Anitinim. Marko mi je danas lepo rekao jednu stvar, isto kao da od ubice tražiš da je nekog ubio. Nema potrebe više za tim. Ja sam sad smećarka i kanta, a pre sedam dana... I onda to razumeš, pitaš, tražiš, a znaš da neko nema odgovora. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading