CAR ULAZI U ELITU: Maja saznala kakvi problemi joj se spremaju!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva se nada ponovnom susretu sa bivšim dečkom!

CAR ULAZI U ELITU: Maja saznala kakvi problemi joj se spremaju!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Maja Marinković razgovarala je sa svojim cimerima o mogućem pojavljivanju Filipa Cara u rijalitiju "Elita", zbog kojeg ona strahuje jer nije sigurna kako bi to uticalo na nju, jer je ipak priznala da prema njemu i dalje ima osećanja. Nenad Macanović Bebica najavio joj je silne probleme i žestoke prozivke ako joj padne na pamet da sa njim ponovo uplovi u vezu. 

- Ako uvedu, stvari se izmičiu kontroli,  pa onda moramo da te pljujemo. Prošle godine sam te branio. Ona ne može ni za koga normalnog  da se zalepi, samo balvančine. Prošle godine sam je držao pod kontrolom, da ne bude sa Zvezdanom, ja izađem, a ona taj dan završi sa njim - govorio je Bebica. 

- Mene da pljuješ? - smejala se Maja Marinković. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković razgovara sa cimerimau Eliti

Inače, juče je Filip izazvao pravu buru reakcija na Instagramu objavivši fotografiju iz istog rijalitija. Njegovi verni fanovi i pratioci su odmah počeli da spekulišu da li je Filipov post zapravo najava njegovog povratka u rijaliti svet, ovoga puta u “Elitu”. Ova objava je brzo postala viralna, sa brojnim komentarima i teorijama o Filipovim namerama.

Bez obzira na to da li Filip Car zaista planira povratak u “Elitu” ili je njegova objava bila samo nostalgičan trenutak, jasno je da je ostavio neizbrisiv trag u srcima svojih fanova. Njegova sposobnost da izazove takvu reakciju svedoči o snazi društvenih mreža i rijaliti televizije u savremenom dobu. Dok čekamo zvaničnu potvrdu o Filipovim planovima, jedno je sigurno – njegova popularnost i dalje raste, a njegovi postupci i dalje izazivaju veliku pažnju.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
IGOR

11.12.2023 16:00

filip da udje i da pobedi sve balvancine smrdljivog jajusa i ekipu smrdljivih