IMALA SAM KLINIČKU SMRT, NEĆE DOBITI RAZVOD: Vanja javno urnisala Ša i iznela sav PRLJAV VEŠ, u suzama progovorila o POBAČAJU i priložila DOKAZE!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića sinoć je tokom uživo prenosa na platformi TikTok obelodanila sve detalje iz njihovog braka!

IMALA SAM KLINIČKU SMRT, NEĆE DOBITI RAZVOD: Vanja javno urnisala Ša i iznela sav PRLJAV VEŠ, u suzama progovorila o POBAČAJU i priložila DOKAZE!

Foto: tiktok.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Miona i Ša pre dve noći zvanično su prešli granicu prijateljstva i odlučili da upolove u vezu. Reper otkako je podeneo zahtev za razvod iznosi razne prljavštine iz braka, a za još uvek zakonitu suprugu Vanju Ignjatović nema toliko lepih reči, kao ni o odnosu koji su imali. 

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" Vanja je upalila live na aplikaciji TikTok kako bi odgovorila na sve što reper iznosi u njoj u programu uživo. Ona je u jednom trenutku završila u suzama, pa javno okrivila repera što je doživela spontani i izgubila dete, a onda i pokazala nalaze u kameru. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

- Tokom noći kada sam izgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira dete nerođeno. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže? Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora? Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju - govorila je Vanja sinoć na TikToku, pa pročitala lekarsku dokumentaciju kako bi dokazala da je doživela spontani pobačaj:

- Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge željenje trudnoće. Spontani pobačaj - pročitala je Vanja. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Vanja Ignjatović TikTOk

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vanja

09.12.2023 10:59

Ja stvarno ne razumem ovu Vanju? Devojka sa 19 godina rodila, udala se za Ša, ženo ne glumi ludilo, udala si se za Ša da bi postala najpoznatija tik tokerka, sram te bilo!?🤮🤮🤮