BUKILIĆ OPIPAO MAJINU SILIKONSKU ZADNJICU: Marinkovićeva se topi pored Crnogorca, pustila ga da joj se UVUČE U KREVET!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva i Nikola sve bliži, svi očekuju da uđu u vezu!

BUKILIĆ OPIPAO MAJINU SILIKONSKU ZADNJICU: Marinkovićeva se topi pored Crnogorca, pustila ga da joj se UVUČE U KREVET!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Nikola Bukilić postali su jako bliski od trenutka kako je ona kročila u rijaliti "Elita". Iako je ona prethodna dva dana govorila kako neće biti sa njim i kako joj je žao njegove bivše devojke Teodore Balzak, izgleda da su se neke stvari promenile. 

Maja i Nikola su za vreme radio-emsiije "Amnezija" sedeli u dnevnoj sobi i razgovarali, a Bukilića je zanimalo koliko je potrebno da Majina silikonska zadnjica zaraste kako bi mogla da se baci na neku fizičku aktivnost. On je nakon toga želeo bolje da je pogleda, a Maja se savila i namestila da lepo vidi. 

Nakon toga Marinkovićeva ga je mazika po glavi i gutala pogledom, po čemu može da se zaključi da je ozbiljno bacila oko na njega, pogotovo jer mu je potvrdila da je spremna za vrelu akciju i da što se toga tiče više ne mora da čeka, a onda ga i pustila da dođe kod nje u krevet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading