PLAKALA SAM ZBOG LAKIĆA: Ana Ćurčić konačno progovorila o OPTUŽBAMA iz Elite na njen račun!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" priznala da su je mnogo pogodile reči bivše drugarice Milene, Đedovića i Nikole!

PLAKALA SAM ZBOG LAKIĆA: Ana Ćurčić konačno progovorila o OPTUŽBAMA iz Elite na njen račun!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić drugoplasirana takmičarka šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", javno je progovorila o optužbama koje su se pojavile na njen račun. Ana je otkrila kako se nosila sa svim dešavanjima nakon završetka rijalitija, ali i sa činjenicom da se njeno ime često pominjalo u novoj sezoni.

Ćurčićeva je istakla da ju je jako pogodilo to što su neki od učesnika, poput Kačavende, Đedovića i Lakića, iznosili neistine o njoj u rijalitiju.

- Plakala sam dosta zbog svega što pričaju, počevši od aktera Kačavenda, Đedović i Lakić, dosta me je to pogodilo - rekla je za Alo Ana. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Poznato je da je Ana jedno vreme bila glavna tema u rijalitiju i da se mnogo govorili o njenom životu i prošlosti, a ona je izgbegava da javno govori o tome, već je rekla kako će sve rešiti na sudu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kiki

20.11.2023 16:25

Jadnaaaaa...

wow

20.11.2023 18:53

Da li je moguce da joj je to jedini komentar i odbrana : ”Plakala sam dosta zbog svega što pričaju….”….a sta bi i rekla- neku novu laz ….prevarantkinja !