VRELA AKCIJA ANELI I JANJUŠA: Završili pod istim jorganom, pa se prepustili STRASTIMA!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nisu mogli da se obuzdaju!

VRELA AKCIJA ANELI I JANJUŠA: Završili pod istim jorganom, pa se prepustili STRASTIMA!

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić danima unzad nisu razgovarali, a tokom jučerašnjeg sastanka došlo je do žestoka svađe. Međutim, bivši košarkaš odlučio je da spusti loptu i pozvao je Aneli da oba razgovor, kako bi izgladili odnose. 

Njih dvoje su kad su se ugasila svetla odlučili da zajedno prenoće kod Janjuša u rehabu. Kad su legli u krevet bivši košarkaš nije mogao da prestane da grli Aneli i obasipa je pažnjom, a po njenom osmehu na licu videlo se koliko uživa u tome. 

U jednom trenutku Aneli je podigla jorgan, kako bi se Janjuš i ona zavukli pod njega, a ona su nastavili tamo gde su stali i totalno se prepustili strastima. 

Njihov odnos sigurno će biti jedna od glavnih tema na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", a mnogi čekaju da čuju da li su posle sinoćnih dešavanja Janjuš i Aneli zvanično u vezi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading