ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Janjuš i Aneli BILI INTIMNI pred kamerama, produkcija sve objavila!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš i Aneli Ahmić priznali sve pred kamerama.

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Janjuš i Aneli BILI INTIMNI pred kamerama, produkcija sve objavila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, učesnici popularnog rijalitija "Elita 7", ponovo su u centru pažnje javnosti zbog svog turbulentnog odnosa. Njih dvoje su već nekoliko puta prekidali kontakt, ali su se svaki put na kraju pomirili. Međutim, sinoć je otkriveno da su ponovo prekinuli, a razlog za to je zaista šokantan.

Nakon što su učesnici videli kako Aneli i Janjuš razgovaraju o svojim osećanjima kad su sami, Ahmićeva je istakla da imaju ozbiljne probleme koje pokušavaju da reše, ali im to očigledno ne ide od ruke. Ona je progovorila o jednom veoma intimnom incidentu koji je navodno izazvao prekid njihovog odnosa.

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita 7

 

- Danas smo ponovo popričali, ali nismo uspeli da rešimo problem koji je nastao oko navodnog Janjuševićevog guranja prstiju u moj intimni organ - izjavila je Aneli.

Ovo saznanje je šokiralo mnoge, a Ahmićeva je istakla da joj Janjušević veoma nedostaje, ali da je ipak bolje da prekinu kad nešto ne ide.

Janjušević je takođe komentarisao njihov odnos i priznao da su imali teškoće koje nisu mogli da prevaziđu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Malo mi nedostaje, ali šta da se radi. Kad nešto ne ide, bolje je završiti. Baš mi nedostaje. Da je nema, bilo bi mi predosadno. Ljudi, neverovatno mi je draga. Ne znam da li shvatate to. Teška je situacija, to su neke stvari koje ne mogu da se opišu. Vidne su emocije. Ne mogu da kažem da ih nema, kad su tu. Postoje neke prepreke, kako kod nje, tako i kod mene - izjavio je Janjušević.

Ovaj novi prekid njihovog odnosa iznenadio je mnoge, a oboje su istakli da ne mogu da budu bliski na ovakav način i da se ne mogu tako ponašati. Ostaje da se vidi da li će Aneli i Janjuš uspeti da prevaziđu svoje probleme i ponovo se pomire.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading