BEBICA JE BIO OMAĐIJAN: Uživo na Pinku razotkriveni šok detalji, Miljana Kulić na STUBU SRAMA!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić uverena je da su Nenada začarali Kulići i da on nije bio sav svoj dok je bio sa Miljanom.

BEBICA JE BIO OMAĐIJAN: Uživo na Pinku razotkriveni šok detalji, Miljana Kulić na STUBU SRAMA!

Foto: E-stock, TV Pink/printscreen

U sinoćnoj emsiji "Gledanje snimaka" takmčari rijalitija "Elita" imali su priliku da vide kako Nenad Macanović Bebica ogovara svoju bivšu devojku Miljanu Kulić u društvu Milene Kačavende

Nakon toga Teodora Delić je prva komentarisala snimak, gde je pred svima priznala da ju je sramota Bebicine veze sa Kulićevom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bebica i Teodora Delić

- Milena ne provodi toliko vremena sa mnom, a meni je bitno da je Nenad rekao da ja ne ljubomorišem. Na žurki sam ja imala zapažanje. Meni je najveći problem što je on bio sa Miljanom Kulić, to je njegova sramota, a ne moja. Ona je bre devojka za sprdanje, i ja bih se sprdala kao Terza, a za Nenada pa verovatno su ga omađijali, jer ovaj pravi Nenad ne liči na onog koji je bio sa njom. Blam je jer to ne može da se izbiše, blamantno mi je to - rekla je Teodora.

- Ona nalazi izgovore, a njoj smeta Miljana Kulić, a to joj je izgovor jer joj smeta ovaj skraćeni. On je toliki ološ koji priča laži. Ma ova Takijeva magistrala koja ga je lizala - odbrusila je Kulićeva. 

Ma ajde molim te snimali te četovorica golu - dodala je Teodora.

Kulićeva je nakon toga za pomenuti snimak optužila Janjuša, što je njemu zasmetalo i smatra da će joj biti žao što mu je taj teret stavila na leđa. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading