HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA: Zbog muvanja Ivane Šopić palo javno PRAVDANJE Staniji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.10.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve načine pokušava da dokaže svoju ljubav prema starleti.

HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA: Zbog muvanja Ivane Šopić palo javno PRAVDANJE Staniji! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Privatna arhiva

Danas je na društvenim mrežama i u medijima izazvalo opštu pometnju kad su osvanuli dokazi da je Asmnin Durdžić, bivši muž Aneli Ahmić i bivši verenik Stanije Dobrojević lajkovao fotografije na Instagramu voditeljki Ivani Šopić

Republika

Foto: instagram.com

Asmin lajkovao sliku Šopićki

On se odmah našao u jeku skandala, jer su mnogi smatrali da je ovo još jedna laž koju je on izrekao i za koju Stanija nije znala, povodom čega je on odlučio da se javno oglasi i otkrijhe o čemu se radi, kako bi verovatno pre svega Dobrojevićevoj ponovo dokazao svoju ljubav. 

- Kao prvo svi znamo da ja nisam imao društvene mreža dok se nije desila ova priča, ovaj Instagram je samo služio za moju fimru gde smo pratili nama bliske ljude i Aladin je imao pristup i još jedan radnik koji nije više sa nama, pa iako su lajkovali nije ni bitno, pošto ja momcima ne mogu da brani da lajkuju, niti sam ulazio na Instagram. Kad se ovo desilo promenio sam ime i dan danas ima Aladin pristup. Ja lično tvrdim odgovorno da mene ne zanima nijedna žena osim Stanije. Otkad sam sa Stanijom ušao u vezu ja niti vidim, niti primećujem bilo koga. Tako će i da ostane. Inače, Adadin moja desna ruka, pa ako želite da ga pitate šta i kad i kome je lajkovao, možete njemu da se obratite. Stanija, volim te, jedino moje - napisao je on putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić oglašavanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading