SVIĐAM MU SE VIŠE OD STANIJE: Bivša zadrugarka javno urnisala Asmina, brutalno mu odgovorila na sve uvrede - tek sledi HAOS!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Đorđević odgovorila na žestoke prozivke, sledi još veći karambol.

SVIĐAM MU SE VIŠE OD STANIJE: Bivša zadrugarka javno urnisala Asmina, brutalno mu odgovorila na sve uvrede - tek sledi HAOS!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Bivša zadrugarka Žana Đorđević večeras je gostovala u emisiji "Pitam za druga", kod voditeljke Anastasije Buđić. Ona je govorila o ratu koji vodi sa Asminom Durdžićem, bivšim verenikom Stanija Dobrojević i bivšim mužem aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić

- Da je rat nije rat, ja ni sa kim u ratu, nekako moram da ti kažem da ja nisam dobila retorička pitanja već tri prosto proširena pitanja da iznesem svoje mišljenje. Iznela sam i dobila niz uvreda na svoj račun koje nisu bile na mestu, mogla sam da ćutim, ali nisam - govorila je Žana.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Žana Đorđević

- On je tebe stavio slike i pored slike majmune, ti si bila prinuđena da odgovoriš - dodala je Anastasija.

- Tako je, svako može da ima svoje mišljenje pa tako i ja, ali sam dotični, koga sam ja nazvala nebitnim, i dalje smatram da je to, jer neko ko je bitan se ne odriče svog deteta, daje sebi pravo da kači moje slike. Ja Staniju ne poznajem, samim tim što se dotični betmen me*nem obratio na način na koji se obratio aludirajući i pozivajući se na Staniju. Da li je ta priča iskrena ili ne, smatram da je Stanija mogla da ga pozove i da mu skrene pažnju, mislim da nema potrebe vređati nijednu ženu, a bilo ih je mnogo. Imam itekako prava da se odbranim na način kako ja želim. Volim da sam zadovoljna u svojoj koži, da se osećam lepo zdravo spokojno. Mislim da mu se mora stati na put, jer ako je to dokazivanje ljubavi, uvek sam pristalica poštujem te poštuj me - nastavila je da priča Žana Đorđević.

- Da li si ti njemu posebno interesantna zato što si sa Markom? - upitala je Anastasija.

- Ne znam, pre bih rekla da mu se sviđam više nego ona - govorila je Žana, a onda otkrila da je sa Markom Markovićem u sjajnim odnosima i da se svaki dan čuju. 

Republika

Foto: ATA images

Žana Đorđević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XZY

13.10.2023 08:22

Bozeee, ova Zana izgleda kao karikatura sa ovim predebelim usnama - kao riblja usta iz profila, a ni spreda ne izgleda lepse ….nije mi jasno kako zene mogu same sebi ovako nesto odvratno da urade ?!