DETALJ RASKRINKAO ŠA I VANJU: Posle ovoga je jasno u kakvom su odnosu, zamalo OBMANULI NACIJU!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su mislili da je njihovoj ljubavi došao kraj, a posle ove objave su mnoge stvari jasnije.

DETALJ RASKRINKAO ŠA I VANJU: Posle ovoga je jasno u kakvom su odnosu, zamalo OBMANULI NACIJU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Nenad Aleksić Ša i Vanj Ignjatović

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša nalaze se u žiži interesovanja javnost otkad se saznalo da se razvode samo mesec dana nakon crkvenog venčanja. Ša nije želeo da otkrije zbog čega je Vanja pobegla iz njihovog stana, a u međuvremenu je doneo odluku da pokuša da je vrati. Reper je u međuvremenu ušao u rijaliti "Elita", a potom doživeo nervni slom samo par dana nakon ulaska, zbog pitanja o Vanji, a iako je danima pretio da će da pobegne uspeo je da se smiri. 

Republika

Foto: ATAImages

Vanja i Nenad Aleksić

Mnogima nije jasno u kakvom su konkretno njih dvoje odnosu, jer kako reper priča nisu se razveli, a opet ni ne žive zajedno, ali želi da nastavi da se bori za njenu ljubav. 

Međutim, na društvenim mrežama vernio pratioci Ša i Vanje razotkrili su detalj koji je otkrio da Vanja takođe želi da bude sa reperom i da za njihovu budućnost ima nade, iako mnogima nije delovalo da će reperu ona pružiti novu šansu. 

Naime, Vanja se snimala za svoj stori na društvenoj mreži Instagram, gde se videlo da i dalje nosi burmu. Neki od komentara na društvenim mrežama koji su se pojavili bili su da je Vanja želela da se opere od odnosa sa Ša i da je sve vreme lažno predstavljala ljutnju, a da zapravo sve vreme želi da uživa u ljubavi sa Aleksićem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Žile

08.10.2023 16:08

I ona mu pomaže da igra rijaliti.