ŠA IZ ELITE MOLI ZA POMIRENJE, A EVO ŠTA RADI VANJA: Reperovu suprugu poseban muškarac IZVEO NA PIĆE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.09.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjeg emotivnog obraćanja Nenada Aleksića Ša oglasila se i Vanja!

ŠA IZ ELITE MOLI ZA POMIRENJE, A EVO ŠTA RADI VANJA: Reperovu suprugu poseban muškarac IZVEO NA PIĆE! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram

Nenad Aleksić Ša ušao je u Elitu, a već na prvom Pretresu nedelje otkrio je razlog njegovog iznenadnog raskida sa Vanjom Aleksić. On je tad priznao da je Vanja u drugom mesecu trudnoće izgubila bebu i da im je ta situacija jako teško pala, zbog čega se slomio i završio u suzama.

Republika

Foto: ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić

Reper stalno govori da jedino o čemu razmišlja je pomirenje sa svojom, još uvek zakonitom, suprugom, o čemu je i danas govorio tokom gostovanja u radio-emisiji. 

Rekao sam da ovde neću napraviti ni jednu grešku. Znam da imam toliko godina, ali konačno sebi dajem šansu da se promenim, ali sve karte su u njenim rukama. Nadam se da ćemo sačuvati taj brak. Ovo nisu samo reči, tu su i dela. Zna ona da sam iskren i nadam se da će verovati svakoj reči koju sam izustio. Volim je najviše na svetu i nedostaje mi. Kada promenim neke nedostatke koje znam da mogu, biće bolje svima. Čovek se uči dok je živ - prčao je reper. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Mnoge su ove reperove reči emotivno pogodile, a njegovi cimeri mu ulivaju nadu da će kod Vanje dobiri drugu šansu. Međutim, na društvenim mrežama su podeljena mišljenja, a posle ovih reči repera oglasila se i ona.

Naime, Vanja je na svom storiju na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svog sina i svojim brojnim pratiocima otkrila da ju je on izveo na piće.

Republika

Foto: instagram.com

Vanja Aleksić Instagram

- Sin izveo mamu na kafu - napisala je Vanja uz fotografiju koju je podelila na društvenim mrežama. 

Podsećamo, Ša i Vanja sve su šokirali kad su nakon samo par meseci braka doneli odluku da se raziđu i pobrišu sve zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram. On je nakon ulaska u Elitu otvorio dušu i priznao šta se dešavalo o njihovom odnosu i zbog čega sebe smatra krivim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Zokara

20.09.2023 22:51

Retko tupav čovek, da ga je volela nebi ga ostavila

Mixino r.

22.09.2023 19:00

Ša je patološki ljubomoran tip, nesiguran, bez samopouzdanja, bez vere u sebe i totalno zagušen ljubavnim brodolomima koji su mu se desili. Uleteo je u ovaj brak izranavljen, požurio i pre vremena da dodje sebi. Trebalo je malo da odmori dušu, ali sada ispaštaju i on i Vanja...