GASTOZ ULAZI U ELITU: Obelodanio svoje uslove, pa javno RASKRINKAO bivšu robijašicu!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i bivši rijaliti učesnik priznao da li je spreman da ponovo živi pred kamerama!

GASTOZ ULAZI U ELITU: Obelodanio svoje uslove, pa javno RASKRINKAO bivšu robijašicu!

Foto: ATA Images, promo

Nenad Marainković poznatiji kao Gastoz osvrnuo se na svoju rijaliti karijeru, ali i na aktuelna dešavanja u popularnom rijaliti programu "Elita"., a posebno je komentarisao učešće Teodore Radoičić, svima poznatije kao Balzak

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Gastoz

- U svakom poslu ima pozitivnih i negativnih strana, smatram da sam rijaliti i te kako lepo odradio, ima tu ispade, mislim ko, sad nas je sve više i više u tim rijalitijima tako da možeš da pitaš mnoge kako je to zapravo, ali žute minute dođi, dođu i lepi momenti, znam da nisam ostavio neki loš trag, da nemam reputaciju nekog lošeg momka, što je jako bitno. I dan danas ljudi prilaze, slikaju se pitaju me kad ću da uđem u neki rijaliti. Ne, neću, ne želim dovoljno je, hvala. Ali ne smtram da sam nešto ja tu zakazao - govorio je Gastoz, a onda se osvrnuo na učešće Teodore Balzak u "Eliti". 

- Gledam po malo, vidim da zavlači ovog momka, Crnogorca, to sam izvalio, lepo ona to igra, vešto, neka se nauči nešto novo, pošto je ona već stara lija u tome. Ne, pa neću sigurno da uđem zbog nje stvarno, ni zbog para, ni zbog nje. Može kao gost, žurka oni mene pozovu, mogu, "Zadrugovizija" i meni prođe lepo veče - govorio je Nenad za Skandal. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Gastoz

Da li će se pevač stvarno pojaviti kao gost na nekon pd žurki u budućem periodu ili možda već u četvrak u stolici stručnoj žirija u "Elitoviziji" koja je najavljena, ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Goga

02.10.2023 22:00

Gaddskroz neopevana budaletina.🤮🤮🤮